Dragoste si Sex Relatii

Tehnici poznase de impacare dupa suparare


Cum sa va impacati

Viata este prea scurta pentru a pierde timpul stand suparati unul pe celalalt. Iar faptul ca stai moroconos nu te ajuta cu nimic, ziua nu devine mai frumoasa, problema nu se rezolva de la sine in mod miraculos si reusesti sa iti asterni frig si nori peste starea ta de spirit, care nu fac decat sa conlucreze la a-ti strica buna dispozitie.

Daca ai reusit fara prea mult efort sau intentionat sa iti superi partenerul/partenera, lasa un pic de timp pentru a se calma spiritele. Dupa, incercati sa va impacati, transformati totul intr-un joc, astfel lucrurile se vor rezolva printr-o cale atat de amiabila si placuta incat o sa uitati ca ati avut vreun conflict.

– poti incepe prin a-i trimite biletele sau sms-uri pline de umor… ;
– daca esti harnica, poti sa ii pregatesti ceva bun sau poti sa cobori pana la cofetarie sa ii cumperi ceva dulce;
– daca te simti intr-o stare mai "obraznica" poti sa pui o melodie mai senzuala, sa incepi sa dansezi, sa te intorci cu fundul la el si sa ii spui pe un ton poznas ca are voie sa te "pedepseasca", dar sa nu dea cu palma prea tare ca doare.

– daca stii ca ii place un lucru anume atunci acum e momentul sa te duci sa i-l cumperi;
– daca nu merge nici una din metodele de mai sus atunci plecati impreuna intr-un loc care stii ca v-ar apropia.

Orice idee nastrusnica care iti vine in cap este binevenita, lucrul care insa nu trebuie facut este sa stati morocanosi si incapatanati, iar daca unul sta asa atunci celalalt ar trebui sa ia totul ca o provocare si sa il ispiteasca pe celalalt sa cedeze si sa zambeasca.

foto Northfoto

Rusu Raluca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu