Dragoste si Sex Relatii

De ce plac baietii fetele cu parul lung?


Relatii - De ce plac barbatii fetele cu parul lung

Podoaba capilara este unul dintre putinele lucruri de pret cu care noi fetele suntem intr-un conflict continuu. Ba e prea aspru, ba e prea gras, e prea subtire sau are prea mult volum.

Nu mai aducem acum aminte acum si de munca continua din fiecare dimineata in care, daca ai parul lung, trebuie sa il descalcesti, iar daca ai parul scurt, sa il asezi in asa fel incat toate firele sa stea la locul lor ca sa nu semeni cu un mic Mozart in actiune.

Iar toti banii pe care ii folosim pentru sampoane, balsamuri, tratamente, vopsele ii dam fara sa fim zgarcite pentru ca stim ca facem o investitie in propria imagine si de aceea nici un ban nu este prea mult.

Sunt trei motive pentru care baietii au o slabiciune pentru fetele cu parul lung:

A. Feminina: par mai gingase, elegante, ii fac sa se simta ca si cum ar lupta pentru a obtine o bijuterie, plus modul in care se aseaza parul pe umerii ei goi atunci cand poarta o bluza decoltata, aceasta ii lasa tanjind si cu limba scoasa.

B. Sexi: pe langa faptul ca este feminina, parul lung face o femeie sa fie si foarte sexi, pare un ingeras pe care nu vrei decat sa il ocrotesti, dar cand te uiti mai atent la ea se poate transforma intr-o mica diavolita care te va manca de viu.

C. Instinct: baietii gasesc o placere deosebita in a-si plimba mana prin parul lung, in a-si impleti degetele prin mantia matasoasa ce le mangaie palma, gasesc ceva confortabil si dulce in acest gest (ca si atunci cand iti da la o parte o suvita rebela de pe obraz pentru a-ti vedea privirea).

foto Northfoto

Rusu Raluca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu