Dragoste si Sex Relatii

Te fastacesti in fata lui?


Te fastacesti

Draga mea, daca atunci cand il vezi vorbele ti se opresc in gat, daca atunci cand se apropie inima iti bate atat de tare incat crezi ca o va auzi, daca incerci sa iti ascunzi mainile deoarece nu ti le poti opri din a mai tremura, te instiintez ca te-ai indragostit.

Nu iti pot spune ca va fi marea ta iubire sau doar un sentiment ce te va tine ametita doar o saptamana, insa ce iti pot confirma acum este ca inima ta nu mai este in pieptul tau, o vei chema si nu te va asculta, vei incerca sa nu faci lucruri pe care nici prin cap nu ti-ar fi trecut sa le faci cu alta ocazie insa acum le vei face deoarece simturile tale sunt cu mult inaintea mintii tale.

Pe cat posibil incearca sa te mentii dreapta si sa nu pari o fata visatoare atunci cand el e in preajma ta sau cand incearca sa iti vorbeasca. Nu te arunca din prima in bratele lui pentru cabaietilor le place sa vaneze, poti sa lasi portite mici deschise cum ar fi o privire sau o replica cu subinteles pentru a sti ca esti interesata insa ofera cate putin nu totul odata.

Stiu ca iti este dificil sa gandesti, cand gandurile tale toate sunt invadate de fiecare privire, zambet si gest pe care el le-a facut. Dar trebuie sa ai in vedere siguranta ta atat fizica cat si emotionala, exista o bariera tare subtire intre a fi cu picioarele pe pamant si a face nebunii ce apoi sa le regreti amarnic, ce vor lasa rani adanci.

Chiar de inima ta nu vrea sa creada desi tu vezi ca el nu are acelasi interes pentru tine incearca sa il eviti, sa il ignori, taie raul de la radacina pana ce inima ta isi va reveni. Nu are rost sa-ti prelungesti dragostea ce s-a transformat in durere atunci cand il vezi langa tine tinand pe alta fata de mana sau flirtand cu altcineva.

Daca totusi nu ai liniste si nici nu mai poti controla in nici un fel ceea ce simti, vorbeste cu el, rosteste in fata lui ceea ce inima iti spune, raspunsul lui poate fi nu sau da. Tuturor ne este frica sa fim respinsi si nimeni nu trebuie sa suporte o astfel de reactie. Cel mai bine e cand suntem extrem de siguri pe ceea ce simtim, dar si ca persoana careia ii oferim inima o merita. Mai exista un raspuns pe care baietii il mai folosesc in loc de da sau nu, iar acesta se traduce prin "a te baga in ceata", nu stii nici daca vrea, nici daca nu. Daca situatia continua si vezi ca mai mult se joaca cu sentimentele tale … vorbeste-i clar si direct … cu spatele.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu