Dragoste si Sex Relatii

De ce prefera femeile barbatii in varsta?


Barbatul in varsta

Multe dintre femei au tendinta de a alege ca parteneri barbati mai in varsta fie ca diferenta e de 4, 6, 8 sau 10 ani intre ei, insa atunci cand iubesti pe cineva nu mai tii cont de nimic, iar varsta de obicei e ultimul lucru de care iti pasa.

Stabilitate:
– barbatii care au cativa ani in plus iti ofera senzatia ca iti pot oferi acea stabilitate emotionala de care tu ai nevoie, fara sa iti faci griji ca el va umbla dupa alte fete deoarece a trecut prin suficiente experiente asa ca acum poti sta linistita bucurandu-te de el fara sa te simti amenintata de hormonii ce ii zburda prin cap. In plus acum "ar trebui" sa stie cum sa vorbeasca, cum sa se comporte cu o femeie fara sa fii tu nevoita sa il inveti si sa ii explici.

– iti ofera in anumite cazuri si stabilitatea financiara, fara sa iti faci griji ca nu isi gaseste loc de munca, fara sa fie discutii ca nu aveti bani sa faceti anumite lucruri si el este implinit din punct de vedere profesional incat sa nu fie nevoie acum sa se imparta intre fuga dupa o cariera si tine.

Respect:
– totodata iti ofera acel respect despre care un "pustan" nu prea stie ce inseamna inca, stie sa te respecte pentru ceea ce esti, pentru ceea ce vrei sa obtii, nu cauta cearta din orice, stie sa isi controleze nervii si gelozia, nu iti inchide telefonul la fiecare conflict minor ci are rabdare sa asculte si sa vorbiti pentru a ajunge la o concluzie.

Protectie:
– un alt sentiment pe care fetele il cauta este acela de a se simti in siguranta si protejate in bratele barbatului pe care l-au ales.

Un ultim motiv ar mai fi ca femeile nu vor sa fie mamele barbatilor de langa ei, vor langa dansele un "mascul" care deja stie ce vrea, ce poate, care ii sunt limitele, cum si ce trebuie sa spuna, care are incredere in el si care este el insusi fara sa se ascunda sub o masca. Nici una dintre noi nu isi doreste langa ea un bebelus caruia trebuie sa ii explici fiecare lucru care te deranjeaza, sa ii explici cum ar trebui sa se comporte si pe deasupra si hranit cu lingurita.

Exista si baietii care desi sunt tineri au devenit din cauza vietii si a experientelor maturi si stiu sa se comporte cu o femeie, asa cum sunt si barbati in varsta care se comporta mai rau decat un pusti de 15 ani si sunt badarani pana in maduva oaselor. Mereu insa trebuie sa ai in vedere sa nu judeci o carte dupa coperta, ofera timp si sansa egala de a cunoaste persoana de langa tine.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu