Dragoste si Sex Relatii

Swingeri

SwingeriPartenerul tau … al ei, partenerul ei … este al tau.

Fie ca e vorba de un dram de nebunie, de curiozitate, de exhibitionism sau doar de dorinta de a experimenta, swingerii au devenit aproape o “moda” de sezon, la ordinea zilei in multe tari occidentale. La noi, aceasta provocare se afla inca intr-o faza incipienta, dar pare sa castige din ce in ce mai multi adepti.

Swing – un comportament prin care un cuplu ia decizia de a intretine relatii sexuale cu alte persoane/cupluri in afara de propriul partener, cu acceptul neconditionat al acestora (inclusiv in prezenta lor).

Cei implicati in astfel de activitati considera comportamentul lor sexual ca fiind un lucru normal, aproape o noua forma de socializare, care in unele situatii aduce chiar si imbunatatirea propriei relatii de durata. S-au infiintat si cluburi pentru acest gen de persoane si se practica fara probleme asemenea relatii si in intimitatea propriei locuinte.

Aceasta noua forma de manifestare a sexualitatii a prins avant odata cu dezvoltarea tehnologiei. Pe net se pot gasi cu usurinta mesaje de tipul “cuplu casatorit, 32, respectiv 31 ani, cautam fete sau cupluri pentru sex , fara inhibitii, curati, discreti, cu simtul umorului…” sau “suntem un cuplu sociabil, comunicativi, petrecareti, frumosi, discreti, studii superioare, cu o viata sexuala activa, cautam un cuplu asemanator etc”.

Pentru a duce o astfel de activitate la capat, cu acordul ambilor parteneri, in scopul de a experimenta noi senzatii impreuna, este esential pentru acestia:

– sa stie sa vorbeasca unul cu altul;
– sa isi inteleaga nevoile reciproce;
– totodata sa fie sincer si cu ei insisi daca vor sa incerce;
– sa nu accepte doar pentru a-si multumi propriul partener;
– sa fie o linie bine trasata intre ceea ce priveste partea de swing si propria relatie;
– discretia este esentiala, deoarece acest comportament sexual este marcat printr-un tabu pentru foarte multa lume si nu este inca larg acceptat.

Fiecare este o individualitate, cu nevoile sale proprii, uneori aceste nevoi pot fi comune. Daca sunteti un cuplu care alege sa experimenteze si altceva, avand suficienta incredere in propria voastra relatie, este alegerea voastra si nimeni nu are dreptul sa va judece.

Niciodata nu se poate sti cand poti ajunge in situatia in care chiar propriul tau partener/partenera sa aduca in discutie o astfel de posibilitate … poti avea parte deci de o surpriza oricand.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu