Dragoste si Sex Relatii

Spune-mi ca totul va fi bine

Spune-mi ca totul va fi bineDe fiecare data cand vreau sa iti spun ce simt, totul se opreste brusc in jurul meu si vorbele se pierd undeva prin mintea mea inainte sa paseasca in intampinarea ta.

Ma faci sa vreau sa ma schimb, sa fiu mai buna, sa vreau mai mult de la mine. Cand vorbesc cu tine totul este atat de simplu, fara griji, fara frica ca o sa fiu judecata, fara teama sa nu fiu interpretata gresit.

Cand facem anumite lucruri impreuna totul se imbina atat de perfect, iar cand gresim alegem sa trecem peste acest mic obstacol cu un zambet pe buze sau cu o tacere despre care amandoi stim … ca nu va tine mult. O privire, un zambet, o atingere, un gest sau o simpla vorba va face ca toata revolta din noi sa se topeasca.

Cu tine si cele mai simple gesturi par mai dulci, dar si in unele momente cuvintele sau faptele noastre pot provoca o durere ce nu credeam ca se poate simti.
    
Iar certurile noastre sunt mai mult o joaca intre doi copii care incearca sa vada care cedeaza primul. Cand suntem impreuna ne prostim, ne jucam ca si cum am fi niste copii lipsiti de griji. Cand suntem impreuna vorbim, ne ascultam, ne intelegem. Cand suntem impreuna reusim sa gasim rezolvari la probleme repede si fara prea multe batai de cap.
    
Si da, recunosc, am unele momente in care tot ce vreau sa fac … este sa imi pun manutele mele in jurul gatului tau si sa te strang, dar apoi zambesti si tot ce vreau este sa imi strivesc buzele de ale tale si sa iti rapesc rasuflarea. Dar cel mai dulce moment pe care il avem cand suntem impreuna este atunci cand nici unul nu spune nimic si ma topesc in bratele tale in timp ce tu ma strangi si ma atragi mai aproape de inima ta. Iar atunci cuvintele nu isi mai gasesc rostul in aglomeratia senzatiilor de placere si confort.
    
Dar de fiecare data cand vreau sa iti spun ce este in inima mea, parca gura imi este cusuta si nu ma lasa sa rostesc sentimentele ce imi mistuie pieptul. Ciudat cum ne completam ca doua piesele de puzzle. Ironic cum pot sa vorbesc cu tine despre tot si despre toate, cum putem sa impartim idei, pareri si dorinte. Dar cat de chinuitor poate fi ca lucrul cel mai important pe care il pot spune … nu va fi rostit.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu