Dragoste si Sex Relatii

Sex oral… din partea lui pentru tine


Relatii - Sex oral

Baietii reactioneaza la fel ca si noi … unii dintre ei nu au nici cea mai mica problema cu aceasta parte, chiar le face mare placere sa ii lasi sa se bucure de aceasta portiune a corpului tau … iar altii nici macar nu vor sa auda … nu pot concepe sa se atinga de acel loc, le displace si nimic din ce ai face nu ii poate convinge. Situatia poate insa sa nu iti placa in cazul in care, de exemplu, el vrea ca tu sa faci partea asta cu el insa el pe tine te refuza … normal ca te vei simti jignita ca si cum ….ce ai fi murdara sau ce? (ca informatie generala medicala … acel loc este cel mai curat din tot corpul tau asa ca asta nu trebuie sa fie o piedica). Daca el refuza, este ceva de la el … nu de la tine asa ca nu cumva sa dai vina pe tine, e ceva psihologic ca un blocaj care nu ii da voie sa faca asta. Bine, acum este si situatia in care el iti ofera aceasta satisfactie, dar ce te faci … cand el nu prea stie ce sa faca si cum sa faca … si tu te gandesti … oare mai are mult? Solutii:

1. Il ghidezi (tu iti cunosti trupul cel mai bine): daca e nevoie iti infigi degetele in parul lui si ii arati prin presiunea degetelor tale unde trebui sa insiste, unde nu, in plus daca ii si vorbesti intre timp ii va fi mai usor sa stie cum sa reactioneze.

2. Daca te-ai plictisit si nu ai chef sa fii profesoara si vrei sa se mai intereseze si el atunci spune-i simplu … da un search pe google (sunt tone de articole … rabdare sa aiba sa acumuleze informatii).

3. Antrenament (regula aici este ca niciodata sa nu ii mai faci tu nimic prima, lasa-l sa munceasca el intai si sa te starneasca pe tine atat de tare incat si tu sa vrei sa il ametesti de cap pe el); exista o vorba … foamea uneori mai vine si mancand.

Acum insa nu obliga pe altul sa faca ce nici tie nu ti-ar placea, inainte de a face orice alegere trebuie sa vorbiti foarte deschis si sa incercati sa fiti chiar foarte buni prieteni si sa intelegeti ce vrea celalalt … este important ca atunci cand o sa faceti un compromis, acceptul sa vina din partea amandurora … nu numai din partea unei singure persoane.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu