Dragoste si Sex Relatii

Sex fara sentimente

Sex fara sentimenteE posibil? Dupa o conversatie cu fetele la cafea in care unul dintre subiecte a fost: De ce femeile nu pot fi ca barbatii in ce priveste sexul? – sa poti fi cu cineva intim insa sa reusesti sa iti ignori sentimentele si sa fie totul doar ceva primar si salbatic.
In primul rand nu suntem animale, si da, sunt de acord ca barbatii pot face sex fara nicio implicare emotionala. Insa femeile care pot pune in aplicare aceasta tehnica sunt foarte putine.

De ce este greu pentru o femeie sa nu se implice emotional ? Pentru ca suntem mult mai sensibile fata de barbati si pasiunea pentru noi tot timpul e legata si de romantism. De obicei, persoana cu care te implici o cunosti intr-o mica masura, te simti foarte atrasa si de obicei ceva iti spune ca il placi mai mult decat doar pentru o aventura. Iar noi avem tendinta sa vedem viitorul de la a doua intalnire, cat timp veti fi impreuna, daca exista potential de iubit etc. In plus, unei femei ii este greu sa se culce cu cineva pentru care sa nu simta chiar nimic si sa fie ceva total artificial si strict pentru satisfacerea unei nevoi.

Pentru ca aceasta nevoie de satisfacere pentru noi inseamna mult mai mult. O femeie isi doreste sa faca sex insa adora sa faca dragoste si pentru ea lucrurile sunt mult mai pasionale si mult mai fierbinti cand cu adevarat simte ceva pentru partener. Daca nu simte ceva mai mult de obicei sta ca o stana de piatra in pat lasandu-si partenerul sa faca toata treaba.

Acum nu bag mana in foc, si femeile si barbatii nu sunt mai buni unii decat altii, insa e mult mai interesant cand Venus si Marte sunt in joc. Lucrurile pot deveni repede picante, foarte complicate si extrem de interesante.

Sfatul meu este sa faci sex de calitate cu o persoana pe care o iubesti, e mult mai intens si mult mai satisfacator pe toate planurile. Nu iti dori sa fii barbat chiar daca doar in ce priveste controlul asupra sentimentelor… nu trebuie pierdut din vedere ca in marea parte a timpului ii consideram magari, nu ai vrea sa faci parte din grup, nu?
Ce-i drept, teoria e mereu usoara… practica insa da dureri de cap.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu