Auto-cunoastere Relatii

Semne ca El este barbatul perfect pentru tine!

Semne ca El este barbatul perfect pentru tine!
Mereu suntem in cautarea partenerului potrivit, care sa ne iubeasca, sa ne respecte si sa ne faca sa simtim fluturasi in stomac. Uneori insa, chiar daca esti intr-o relatie, tot mai ai indoieli daca el este cel langa care trebuie sa fii. Asa ca venim in ajutor cu cateva lucruri dupa care sa te ghidezi.
  1. Discutiile dintre voi doi sunt pasionale, motivante si pline de viata, insa chiar si atunci cand nu vorbiti, linistea dintre voi spune totul. Va puteti bucura si in tacere unul de prezenta celuilalt.
  2. Aveti aceleasi gusturi in ceea ce priveste filmele, muzica, hobby-urile, chiar si calatoriile. Cand insa nu sunteti pe aceeasi lungima de unda si nu impartasiti aceleasi gusturi, va sustineti si respectati reciproc.
  3. Va faceti mereu planuri cu privire la viitorul vostru atat pentru perioadele apropiate, cat si pentru cele indepartate.
  4. Relatia este cunoscuta atat de familie, cat si de prieteni, colegi de serviciu, vecini. Nu va ascundeti de nimeni si nimic, pentru ca sunteti perfecti unul pentru altul si vreti ca toata lumea sa stie acest lucru.
  5. Increderea pe care o aveti in cel de alaturi este exact ce aveti nevoie. Chiar daca unul dintre voi este plecat pentru mai multe zile, nu faceti scene de gelozie, pentru ca stiti ca iubirea voastra e la fel de puternica.
  6. Pasiunea este acolo. Cand il vezi, nu vrei sa fii altundeva decat langa el; tot ce vrei este sa-l tii in brate si sa nu-i mai dai drumul; tot ce iti doresti este sa te sarute.
  7. Vorbiti, radeti, va certati si impartasiti tot ce considerati important unul pentru celalalt. Aceste lucruri dovedesc cat de mult va iubiti, pentru ca realizezi ca nu este vorba de dragoste atunci cand va ignorati ori sunteti indiferenti la nevoile celuilalt.
 
Intr-o relatie este important sa fiti amandoi prezenti. Atat timp cat sunteti acolo si nu uitati sa va priviti in ochi, nu uitati sa va vorbiti si sa va declarati iubirea, totul va fi bine!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu