Auto-cunoastere Relatii

Femeia perfecta esti chiar TU!

Mereu tindem sa gasim solutii pentru a fi mai frumoase, pentru a avea o silueta de invidiat, pentru a incerca sa bifam toate „casutele” pe care societatea le impune in definirea femeii perfecte.

Dar femeia perfecta este imperfecta!

Pentru mine, o femeie perfecta este o persoana care stie si este constienta de defectele pe care le are si fie incearca sa le elimine, fie le accepta, stiind ca, pana la urma, tocmai acestea o definesc, o fac unica, o deosebesc de alte femei…

Imperfectiunile il fac pe partenerul potrivit sa se indragosteasca neconditionat de tine.

Indiferent cum esti, cine esti, ce faci, ce spui, cum reactionezi si ce iti doresti, pentru iubitul tau vei fi perfecta. Asa ca inceteaza sa mai cauti perfectiunea prin machiaj, prin lungimea tocurilor, prin dorinta de a fi cat mai in centrul atentiei. Renunta la tot ce nu te reprezinta, renunta la frica de a nu risca sa fii tu.

Indrazneste, cauta, risca, fii curioasa, spune chiar si ceea ce nu trebuie spus, lasa deoparte tot ce te retine si fii perfecta prin imperfectiunile tale!

Femeia perfecta este femeia care stie cine este si care se iubeste asa cum este, cu sau fara forme, cu machiaj sau fara, cu o cariera de invidiat sau o meserie banala.

Femeia perfecta esti chiar TU!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu