Dragoste si Sex Relatii

Secretul unei relatii de succes!

Secretul unei relatii de succes!Fiecare dintre noi cunoastem cel putin un cuplu care este foarte fericit si pare sa se inteleaga pe toate planurile. Trecerea timpului si problemele cotidiene nu au un efect distrugator asupra relatiei lor. Care este secretul?

“In propria relatie, cred ca a contat foarte mult ca niciodata nu am uitat sa ne complimentam si mereu a fost un interes deschis cu privire la viata celuilalt. Ma refer aici la serviciu, prieteni, dorinte, vise!” – Marius si Andreea, impreuna de 5 ani.


Niciodata, indiferent cat de puternica a fost o cearta, nu am permis sa ne ducem la culcare suparati unul pe altul, pana nu am rezolvat problema. Certurile sunt doar atat: certuri. Viata e prea scurta sa stai suparat pe celalalt. Faptul ca am avut un conflict nu inseamna ca nu ne iubim la nebunie.” – Loredana si Cristi, impreuna de 8 ani.


Amandoi am fost intotdeauna pe aceeasi lungime de unda si ne-am dorit sa construim impreuna o viata, casa, familie, dar si cariere. A contat mult ca am tras amandoi, cum se spune, la aceeasi «caruta» si am incercat sa ne fim alaturi si la bine, si la greu.” – Oana si Ionut, impreuna de 15 ani.


Am fost si suntem in continuare, chiar si dupa atata timp, foarte indragostiti unul de altul. Comunicam foarte bine, iar faptul ca radem des impreuna ne detensioneaza repede atunci cand suntem pe cale sa ne ciondanim.” – Laurentiu si Mihaela, impreuna de 6 ani.


Am apreciat ca sotul meu intotdeauna mi-a adus flori fara sa fie o ocazie speciala si, recunosc, adora ca ii gatesc tot ce-i place. Incercam sa calatorim de doua ori pe an singuri, pentru a ne oferi acel timp necesar regasirii.” – Radu si Catalin, impreuna de 9 ani.


La noi a cantarit foarte mult ca el are multa rabdare si este calm. Eu sunt mai impulsiva si mai rea de gura. Pe de alta parte, sunt foarte econoama, iar el foarte cheltuitor. Cred ca ne-am completat pe foarte multe planuri. In plus, dragostea dintre noi a crescut si mai mult atunci cand au venit pe lume copilasii nostri, Analia si Vladimir.” – Ana si Petru, impreuna de 25 ani.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu