Auto-cunoastere Relatii

Dragostea pe care o simti este doar o iluzie!

Dragostea pe care o simti este doar o iluzie!Pasiunile pasagere sunt cele care te fac sa crezi ca esti indragostita pana peste cap. Dormi cu gandul la el, te trezesti cu gandul la el, il sorbi din priviri cand il vezi, incepi chiar sa iti imaginezi cum ar fi sa aveti o relatie, esti aproape gata sa juri ca e sufletul tau pereche.

Si fie ca iti vine sa crezi, fie ca nu, un astfel de moment te face sa confunzi dragostea cu pasiunea, cu o atractie de moment, altceva decat iubirea adevarata.

Cum realizezi ca dragostea pe care o simti nu e ceea ce pare a fi?

– Desi tu deja iti imaginezi cum ar fi sa te tina de mana, sa iti sopteasca iubirea vesnica, sa-ti sarute buzele dimineata, acest lucru se intampla doar in imaginatia ta. In viata reala, el abia te observa. Din pacate, e vorba doar de o atractie puternica din partea ta, nu si a lui.

– OK, aveti o tona de pasiuni in comun si ti se pare ca va completati, dar asta nu inseamna ca e sufletul tau pereche. E usor sa fii dusa in eroare de sentimente atunci cand intalnesti o persoana care iti seamana atat in gandire, cat si in ceea ce priveste gusturile si preferintele, dar nu inseamna ca sunteti predestinati, ci doar ca sunteti doua persoane pe aceeasi lungime de unda. Dragostea este mult mai complexa si cuprinde mult mai multe aspecte.

– Atractia fizica poate fi la fel de puternica precum o iubire nebuna, dar sunt doua lucruri diferite. Poti sa fii atrasa intim de un barbat si fara sa nutresti un sentiment puternic. Ori iti place cum arata, ori cum saruta, dar asta nu inseamna ca, atunci cand deschide gura, va spune exact lucrurile pe care vrei sa le auzi.

– Nu confunda Pasiunea cu Dragostea. Pasiunea inseamna nebunie, lipsa de responsabilitati, nu exista nimic in afara de voi doi, iar logica zboara pe geam. Dragostea adevarata este echilibru, siguranta, confortul de a sti ca cel de langa tine va fi mereu acolo, asigurandu-te de dragostea ce ti-o poarta. In plus, aveti dorinta de a construi impreuna un viitor comun.

– Nu confunda Prietenia cu Dragostea. Sa fiti foarte buni prieteni nu inseamna de-acum ca se va trezi in el o dragoste nemaipomenita pentru tine. Uneori, o prietenie e doar atat: o prietenie.

Atentie! Nu-ti construi in minte o poveste de dragoste. Altfel, o s-o traiesti doar in imaginatia proprie!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu