Dragoste si Sex Relatii

Se iubeste mai mult pe el decat pe tine

Se iubeste mai mult pe el decat pe tineVrei o relatie in care sa fii fericita, iubita, respectata, in care sa ai cu cine vorbi, rade, cu cine construi multe amintiri frumoase si o viata in doi.
            Tu il iubesti si ai fi in stare sa ii oferi fiecare particica din tine pentru a-l face fericit, pentru a-l vedea multumit alaturi de tine. Ce faci, insa, cand ajungi in punctul in care realizezi ca el se iubeste mai mult pe sine decat pe tine?
 
Capusa care se hraneste cu iubirea din inima ta
–          se foloseste de energia ta pentru a-si indeplini toate dorintele;
–          profita de pe urma ta material atunci cand el duce lipsa de resurse;
–          departe de el gandul de a-ti multumi ca-i esti alaturi. E de la sine inteles ca, daca esti intr-o relatie cu el, trebuie sa faci lucrurile astea;
–          se foloseste de iubirea ta ca sa te santajeze emotional si sa scape basma curata din fiecare problema;
–          te manipuleaza cu usurinta pentru ca stie ca o sa-i faci pe plac;
–          nevoile lui sunt mai presus de dorintele tale;
–          cu cat ii oferi mai mult, cu atat iti da mai putin.
 
Inceteaza!
            O relatie nu presupune doar sa-i faci pe plac partenerului. O relatie sanatoasa inseamna sa stii sa spui nu, sa poti zice ce te doare sau te deranjeaza fara sa-ti fie frica ca el o sa iasa din viata ta. O relatie de succes consta intr-o iubire oferita din ambele parti, fara vreun fel de egoism.
 
Daca realizezi ca ai langa tine un parazit, scapa repede de el, nu risca sa te imbolnavesti inutil, pentru ca diagnosticul e sigur de pe acum: o inima ranita. Crezi ca meriti sa ajungi in acel punct? Fii puternica si nu lasa pe nimeni sa se foloseasca de tine fara voia ta.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu