Dragoste si Sex Relatii

Relatia voastra are nevoie de o pauza

Relatia voastra are nevoie de o pauzaUneori, o relatie ajunge intr-un punct cand unul dintre parteneri sau chiar ambii simt nevoia de spatiu si isi doresc o pauza.
 
            Se pleaca de la premisa ca aceasta pauza iti poate imbunatati relatia si iti ofera timp sa te redescoperi pe tine si pe voi doi impreuna.
            Parerea mea: Pauza si discutia oficiala in care amandoi hotarati ca aveti nevoie de asa ceva sunt doar de fatada. Cand intervine pauza, atunci se face primul pas spre despartire. Majoritatea dintre noi vrem o pauza pentru ca exista o problema despre care nu vrem sa vorbim sub nici o forma, pe care o ascundem.
 
            O pauza mica
            O pauza mica nu poate aduce in niciun caz solutia la problemele voastre. Faptul ca nu va vedeti, nu va vorbiti si nu mai aveti responsabilitate unul fata de celalalt nu reprezinta o imbunatatire a relatiei, ci o forma de lasitate prin care incerci sa fugi de ceea ce ar trebui sa-i spui partenerului cu privire persoana lui. Fii fara grija, cand va hotarati sa spuneti stop pauzei si sa fiti iar impreuna, problemele vor fi tot acolo.
 
            Ce poti descoperi in aceasta pauza
–          te reinventezi pe tine
–          recastigi, poate, o parte din tine, pe care o credeai pierduta
–          realizezi ca nu poti trai fara el
–          el realizeaza ca poate trai fara tine
 
Ce rol are cu adevarat o pauza?
Sa te obisnuiesti fara partenerul tau in propria ta viata. Iti recastigi independenta si inveti din nou sa iti gasesti echilibrul fara sa fii intr-o relatie. Intr-un fel, pauza te pregateste sa suporti mai usor o despartire si sa realizezi ca nu e sfarsitul lumii.
 
            Daca, insa, esti printre putinele persoane in cazul carora pauza a prins bine, v-a unit si v-a consolidat relatia, atunci apreciaza cu adevarat asta si lupta pentru voi doi, pentru ca sunteti un cuplu foarte norocos.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu