Dragoste si Sex Relatii

Se apropie Valentine’s Day

Se apropie Valentine’s DayDeşi Ziua Îndrăgostiţilor sau Valentine’s Day nu este o sărbătoare pur românească, ea a devenit în ultimul deceniu una dintre cele mai sărbătorite şi mediatizate zile ale anului. Considerată de femei un prilej pentru a primi cadouri şi pentru a îşi răsfăţa partenerul, această sărbătoare care nu ne aparţine a devenit tot mai cunoscută printre români. Dar oare avem cu adevărat nevoie de o anumită dată în calendar pentru a ne simţi iubiţi sau pentru a face un gest din dragoste?
 
Fiind dedicată exclusiv iubirii, aşadar îndrăgostiţilor, ea este un alt prilej pentru comercianţi de a scoate profit de pe urma celor neinspiraţi care consideră că un cadou material le-ar putea exprima dragostea pe care o simt. Astfel, în perioada acestei sărbători, vânzările de bijuterii, parfumuri, produse cosmetice, îmbrăcăminte şi multe altele, cresc considerabil. Se pierde astfel adevărata semnificaţie a zilei, ziua dragostei, ziua dedicată persoanei iubite. Şi ce poate fi mai frumos, mai romantic, mai special decât o simplă zi petrecută cu persoana pe care o iubeşti? Fără niciun cadou scump sau ieftin cumpărat doar de dragul de a fi cumpărat. Desigur, dacă simţi nevoia să cumperi ceva pentru cineva o poţi face oricând. Este important să nu te simţi forţat de această sărbătoare ci să o faci doar ca pe un gest simplu pentru cineva special. În definitiv, nu există cadou mai deosebit decât ceea ce vă uneşte de persoana respectivă, iubirea.

Însă pentru cei care sunt încă singuri, această sărbătoare a devenit un alt motiv să se învinovăţească de faptul că nu şi-au găsit încă sufletul pereche. Intervine veşnicul clişeu „Cum sărbătoresc dacă sunt singură?” Dar în definitiv, obiectul principal al acestei sărbători nu este altul decât iubirea. Iubirea poate fi simţită pentru oricine, pentru familie, prieteni, animalul de companie. Adesea oamenii uită să se iubească şi aprecieze chiar pe ei înşişi. Aşa că dacă eşti singur de  Valentine’s Day,  profită şi vizitează-ţi familia, ieşi cu cei mai buni prieteni şi distrează-te ca niciodată sau pur şi simplu dedică-ţi această zi chiar ţie; meriţi toată iubirea din lume.

Oana Ruxandra

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu