Auto-cunoastere Relatii

De ce o femeie ar alege sa fie singura?

E de neinchipuit ca o femeie sa-si doreasca sa fie singura? Sa fim clari: nu pentru totdeauna, ci pentru o perioada. Nu este un lucru atat de tabu pe cat am crede.
Femeile ajung in anumite momente cand stiu foarte bine ce vor si ce nu vor de la viata, iar in astfel de clipe, prezenta unui barbat mai mult ar complica lucrurile si i-ar tulbura gandurile.De ce o femeie ar alege sa fie singura?
 
Preferi sa nu fii intr-o relatie:
–  Cand pui viata profesionala inainte de cea personala si, cum nu vrei ca deciziile tale sa-l raneasca, dar si pentru a-ti putea canaliza toata energia spre cariera, este momentul sa fii singura. Nu vezi rostul in a-i da explicatii de ce trebuie sa faci ceea ce faci.
–  Cand te iubesti mai mult pe tine decat pe el. Este clipa in care barbatii devin niste accesorii, care iti fac tinuta mai interesanta si nimic mai mult. Da, sunt utilizati si apoi aruncati si nu, nu e nimic rau in a nu dori sa fii implicata intr-o relatie doar pentru a avea o conversatie mai profunda cu o persoana de sex masculin.
–  Cand ai nevoie de timp si de spatiu doar pentru tine, cand nu vrei ca inima ta sa fie implicata intr-o tornada de sentimente si emotii pe care nu le poti controla. Vrei acea clipa pentru a te cunoaste mai bine, pentru a te regasi, pentru a sti ce te face fericita.
–  In momentul in care esti absolut satula de barbati, de nevoile si de capriciile lor. E clipa in care te simti atat de satula, incat vrei o pauza ca sa-ti vindeci inima si sa inveti de nou sa te pui pe tine pe primul loc.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu