Dragoste si Sex Relatii

Scuteste-ma!

Scuteste-ma!Crede-ma ca eu si tu suntem predestinati unul altuia, dar cum sa fim puternici impreuna cand tu mereu alegi sa calci alaturi de drumul pe care l-am ales sa pasim impreuna. Cu tine totul este alb sau negru. Nu este loc pentru parerile mele in alegerile tale. Cand ai timp, poate ma anunti si pe mine cand ai o clipa libera pentru mine.

Cum sa fim puternici impreuna cand tu nu ma asculti, cand iti cer un lucru, iar tu faci cu totul altceva, niciodata nu duci ceva ce am hotarat impreuna la capat. Cum sa avem incredere unul in altul cand tu asculti de toti din jurul tau in afara de mine. Nu inteleg cum nu vezi ca tot ce vreau este sa ne fie bine impreuna.

Drumul din fata mea pare de mii de kilometri si cand ma uit in dreapta mea tu mai mult esti absent. M-am saturat de toti prietenii si prietenele tale care mereu au ceva de spus, am obosit sa privesc in ochii tai ce par goi atunci cand se uita la mine. Cand vorbesti nu mai aud ce spui, stiu ca orice promisiune mi-ai face va fi ca ambalajul de la o ciocolata pe care il arunci dupa ce ai mancat continutul.

As vrea sa fug in bratele tale, sa iti spun ca am nevoie de tine, dar ma opresc pentru ca stiu ca ma voi lovi de cuvintele tale reci. Iar apoi, cand tu simti nevoia, vii sa ma cauti, imi spui tot ce imi doresc sa aud, te comporti exact cum visam, iar apoi distrugi totul. Si dupa fiecare cadere ma intreb: De data asta oare cat imi va lua pana ma voi ridica din nou?

Pleci de langa mine de fiecare data fara nici cea mai mica remuscare, iar eu raman intrebandu-ma de ce mi se intampla mie asta? Cand totul pare mai frumos, mai dulce, cand incep si eu sa zambesc si sa ma linistesc tu calci cu bocancul pe inima mea.
    
Vrei rabdare, vrei intelegere, iubire, libertate, vrei totul de la mine, dar eu nu am dreptul sa cer nimic de la tine. Iar daca indraznesc sa spun ceva te simti atacat si te retragi in cochilia ta si arunci toata vina asupra mea. Cand tanjesc dupa atingerea ta, tu te retragi in bratele altcuiva.
 
De data asta e simplu … am obosit … scuteste-ma de prezenta ta in viata mea.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu