Dragoste si Sex Relatii

Cearta in cuplu

Cearta in cupluUneori ai momente cand realizezi ca il iubesti atat de mult pe partenerul tau incat ai vrea sa ii saruti fiecare particica a trupului sau. Si sunt si acele momente cand iti vine sa ii dai un sut intre picioare de nu s-ar mai putea ridica o saptamana. Este normal sa simti atat dragoste cat si ura intr-o relatie pentru ca cele doua sentimente se imbina extrem de bine; mai ales cand ai o latura foarte sensibila pentru persoana pe care o iubesti si fiecare gest si fiecare cuvant al sau te influenteaza mai mult decat poate ai banui.

Asculta si nu mai tipa

Cand tipi de obicei instinctiv partenerul sau partenara deja se izoleaza in cu totul alta dimensiune si tot ceea ce tu incerci sa ii spui nu va fi auzit. De aceea incearca sa iti calmezi nervii si sa asculti ce are de spus inainte sa ataci ca un tigru gata sa isi sfasie prada.

Nu o lua personal

Este aproape imposibil sa nu iei personal cuvintele celui pe care il iubesti, dar macar trebuie sa te mentii cu picioarele pe pamant in tot acest timp. Odata ce incep jignirile si tipetele este extrem de dificil sa ajungi la un punct comun. De aceea un lucru ideal este sa nu tii inchise in timp lucruri pe care le vezi la el/ea si nu i le spui de frica sa nu ii ranesti sentimentele. Pentru ca, indiferent de momentul ales sa le dezvalui, durerea sau consecintele vor fi la fel de mari. Insa este important tonul pe care le spui si sa incerci sa explici cum faptele celuilalt te afecteaza pe tine si de ce simti ca trebuie sa faci o anumita alegere.

Nu conteaza cine castiga

Incearca sa iti canalizezi energiile spre a gasi o solutie si nu doar pentru a-ti impune propria opinie sperand ca astfel sa il convingi in a fi de acord cu tot ceea ce tu sustii. Este mult mai important sa gasiti o rezolvare indiferent de parerea unuia sau altuia pentru ca intr-un final este important sa castigati impreuna si nu separat.

Tine mereu minte, sunteti un cuplu si trebuie sa luptati impreuna pentru a va fi bine la amandoi, nu sunteti doar niste amici, colegi sau vecini de bloc pentru a va permite certuri interminabile. Sunteti voi doi si mereu trebuie sa aveti in vedere ca sunteti persoana cea mai importanta din viata fiecaruia.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu