Dragoste si Sex Relatii

Rapeste-i inima cu zambetul pe buze


Cucereste-l

Desi credeai ca e doar ceva pasager zilele trec si tot nu iti poti lua ochii de la dansul, ciudat e ca atunci cand trece pe langa tine inima iti bate mai repede si un zambet ti se instaleaza pe buze in doar o clipa.

Incerci sa treci peste si sa iti vezi in continuare de treburi si totusi imaginea lui pe parcursul zilei tot iti bantuie prin minte, ca o albina persistenta pe care tot incerci sa o alungi si ea tot revine.

Treptat … realizezi ca ai vrea un pic mai mult decat un schimb de replici si cateva zambete ce vin poate doar o data la cateva zile bune si mintea iti spune sa stai cuminte, iar inima iti spune ca daca nu incerci ceva mai mult te vei arunca intr-un butoias cu melancolie.

Da, in alte perioade a timpului tinea de obligatie si respect ca baiatul sa faca primul pas, insa in zilele de acum aceasta regula nu se mai aplica, asa ca, daca te tine si vrei, nu ar trebui sa te opreasca nimic inainte de a face tu prima incercare. Paseste cu pasi mici dar siguri, tiptil … tiptil in inima lui.

Pana ce el sa realizeze ce s-a intamplat deja esti instalata bine in sufletul lui:

– nu il asalta cu intrebari despre cine este, ce si ar dori de la viata, in cati copaci s-a cocotat cand era mic, lasa-l pe el sa se deschida;

– arunca intr-o simpla conversatie o provocare, cere-i ceva sa iti indeplineasca si de aici poti sa transformi totul intr-un joc si sa faceti schimb de "mici" cadouri care sa ii rapeasca zambetul de pe buze;

– intotdeauna trebuie sa fii atenta la cum te prezinti si in acelasi timp sa para totul ca si cum ar fi natural (cam dificil insa este posibil);

– dupa ce ati inceput sa va imprieteniti, poti sa il inviti sa mearga cu tine la cumparaturi, sa te ajute sa iti alegi o pereche noua de pantofi etc. (ii poti spune ca il rogi pe el deoarece el e singurul care ti-ar spune adevarul daca nu-ti va veni bine bluza noua sau pantofii sunt oribili);

– nu ii spune totul despre tine din prima, lasa-l sa te descopere el, poti sa ii oferi doar cateva indicii care sa-l ispiteasca sa doreasca sa afle mai multe despre tine.

– o gluma buna sau o replica isteata intotdeauna poate indulci si cele mai reci priviri.

Indiferent de metodele pe care alegi sa le folosesti, asta tinand cont si de personalitatea ta, un lucru e sigur, un zambet frumos si dulce nu poate fi ignorat cu usurinta.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu