Dragoste si Sex Relatii

Cele 10 porunci din dormitor


10 reguli in dormitor

In spatele usilor de la dormitor poti sa faci ce doresti, cum doresti, cu cine doresti, acolo esti in intimitatea ta si nimeni nu are dreptul de a invada acest spatiu si nici de a-ti impune anumite reguli. Cand imparti insa locul cu un partener o parte din aceste reguli se adapteaza in functie de noua situatie pentru a va ajuta sa va acomodati unul cu altul.

1. Niciodata sa nu spui numele altui baiat in timp ce esti cu partenerul tau in pat.

2. Cand pasesti in dormitor reprosurile si nemultumirile se lasa la usa.

3. In pat este ultimul loc in care trebuie sa readuci aminte partenerului ca ai o vaga impresie ca soldurile tale sunt mult prea mari.

4. Nu cumva sa incepi sa faci o comparatie intre el si fostii.

5. Daca el tanjeste dupa atentia ta, dar tu tanjesti dupa vreo emisiune la televizor, inchide-l, nu de alta, dar nu ai vrea ca in mijlocul actiunii sa te prinda in timp ce tu te uiti la ecranul tv.

6. Daca nu ai chef de sex, atunci incearca sa ii spui asta in modul cel mai frumos posibil fara sa ii ranesti orgoliul si in acelasi timp fara sa faci tu ceva doar pentru placerea lui cand tu nu ai dispozitia necesara.

7. Dormitorul este locul in care va regasiti, in care va relaxati, nu trebuie folosit drept teren de razboi pentru a va rezolva probleme si conflicte ce se ivesc pe parcursul zilei.

8. Comunica cu partenerul tau, afla ce si-ar dori si lasa-l sa descopere ce iti doresti tu.

9. Inainte de a va lasa purtati de val, nu uitati, trebuie sa va protejati atat impotriva unor posibile afectiuni mai ales daca sunteti cu partenerul la inceput si nu ii cunoasteti trecutul cat si pentru prevenirea unei sarcini nedorite.

10. Experimentati si bucurati-va din plin de trupurile voastre, comunicati si tineti cont ca ce se intampla intre cearceafuri intre cearceafuri trebuie sa ramana. De aceea este important sa aveti incredere in partener.

11. Sosetele, lenjeria intima si alte "accesorii" nu trebuie lasate pe unde se nimereste, nu uita si lucrurile cele mai mici facute in exces pot scoate orice persoana din rabdari.

12. Respecta spatiul celuilalt, fiecare din voi aveti dulapul sau sertarul vostru in care va puneti lucrurile, nu ii invada spatiul decat daca acesta/aceasta este de acord.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu