Dragoste si Sex Relatii

Printesa de gheata

Printesa de gheataAm vorbit de curand cu un prieten, foarte revoltat ca fata pe care o place nu ii cedeaza indiferent ce face sau ce spune. “Calota glaciara” poreclita de el se pare ca il tine pe NU in brate mai mereu in ce il priveste si el nu poate sa inteleaga de ce.

E o tipa sociabila, plina de umor, stie ce vrea, se descurca destul de bine si e pe propriile ei picioare. El este la fel de sociabil, dragut, are mai tot ce si-ar putea dori o fata.
Asa ca am spus cu voce tare ce gandeam… "le ai pe toate mai putin … inima".

S-a uitat mirat la mine, ridicand o spranceana nitel revoltat, cerand cu privirea o explicatie imediata. M-am aparat spunand ca prietenii nu isi ascund adevarul unul fata de altul.

I-am explicat cat am putut mai frumos ca el este un specimen special, care flirteaza cu toate fetele, nu este stabil din punct de vedere emotional pentru ca schimba fetele ca pe cartile de joc, ii place jocul de-a vanatoarea si dupa asta cauta altceva.

Da, e adevarat ca face si gesturi foarte romantice, dar doar pentru a-si atinge un anumit scop, ii place sa faca fata sa se indragosteasca de el asta fiind obiectivul principal pentru mangaierea orgoliului lui. In plus adora sa vada cum isi determina partenera sa faca tot ce vrea el.

S-a uitat la mine mirat, a tacut putin, a vrut sa nege insa nu a spus nimic. M-am simtit nitel cu musca pe caciula desi stiam si eu si el ca am dreptate. “Calota glaciara” nu era deci de invinovatit pentru ca nu il placea.

Eram sigura ca il considera adorabil, insa diferenta mare intre el si ea era ca ea stia ca o sa o faca sa sufere si poate nu voia sa isi asume riscul ca inima ei sa fie sfaramata in mii de cioburi. Si, sincer, nu stiu daca 5 minute de fericire merita traite in schimbul a luni intregi de durere, atunci cand unul dintre parteneri nu este serios si fidel.

Incepuse sa ma priveasca cu neincredere, atunci am hotarat sa fac un rezumat pentru ca o parte din baieti nu inteleg explicatiile lungi. "Printesa ta de gheata" stie ce vrea, vrea stabilitate si vrea o dragoste frumoasa, fara minciuni si fara jocuri, iar tu aduci pe masa opusul acestor cerinte.

Nu te vrea pe tine, cel putin nu asa cum te prezinti acum si nu o poti judeca pentru ca stie ce vrea si pentru ca vrea sa isi apere inima chiar daca asta inseamna sa se inchida intr-un bloc de gheata.

Iubirea nu prea tine cont de reguli, de obicei e totul sau nimic, uneori risti, alteori preferi sa nu faci nimic fie din lasitate, din confort sau fie din frica de a nu fi iubit inapoi.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu