Dragoste si Sex Relatii

Ai face dragoste pentru ultima data cu ex-ul?

Ai face dragoste pentru ultima data cu ex-ul?Emotiile sunt un fir invizibil si impredictibil care niciodata nu te avertizeaza atunci cand te lovesc si iti rastoarna lumea cu susul in jos. Legatura dintre doua persoane care la un moment dat au simtit iubire cu greu poate fi rupta in totalitate. Poate oficial asa este insa, emotional, pentru totdeauna veti avea un loc in inima voastra unul pentru celalalt.

De ce da?
Sunteti obisnuiti unul cu altul, va stiti minusurile, va cunoasteti suficient de bine incat sa atingeti repede punctele care il starnesc pe celalalt. Va simtiti confortabil unul in prezenta altuia pentru ca ati mai trecut prin asta impreuna, nu aveti asteptari ci doar dorinta de a va simti bine impreuna si de a va oferi tot ce este mai bun si mai intens. Conversatia aluneca usor, presarata cu umor si, fara sa va dati seama, deja sunteti unul in bratele celuilalt incercand pentru o clipa sa cuprindeti toata pasiunea ce a existat pana nu de mult intre voi.

De ce nu?
Daca partida de sex a fost foarte buna mereu vei fi ispitit/a sa repeti intalnirea. Se pot complica din nou lucrurile si sa va treziti peste noapte ca in loc sa iesiti din situatia in care v-ati ingropat va adanciti mai mult in ea. Poti pierde orice ramasita de speranta de a mai putea fi prieteni dupa aceasta deoarece poti fi rusinat/a ca nu ai avut suficienta putere sa rezisti si, cum nici unul nu mai stie ce sa spuna, alegeti sa nu spuneti nimic.

Dar inainte de a face o alegere trebuie sa te gandesti:
– mai simti ceva pentru el/ea?
– vrei doar o partida de sex sau vrei sa faci dragoste?
– cum te face sa te simti atunci cand esti in preajma lui/ei?
– vezi in aceasta ultima partida posibilitatea de a reincepe din nou relatia sau doar punctul sau de incheiere?
– esti pregatit/a sa redeschizi ranile din inima ta si sa traiesti din nou durerea din trecut?
– crezi ca dupa o sa va simtiti mai bine sau mai impovarati?
– este doar ceva legat de fizic sau iti doresti emotional sa fii cu ea/el?

Insa de cele mai multe ori logica nu are nici o legatura cu alegerea pe care o faci pentru ca emotiile nu tin de ratiune ci de ceea ce simti pentru persoana din fata ta si cum te face ea sa reactionezi. Iar daca inima ta incepe sa iti bubuie, iar trupul vrea si tot ce iti doresti este sa il/o simti langa tine cu greu vei gasi puterea sa rezisti.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu