Dragoste si Sex Relatii

Prin ochii iubitului redescopar cat de frumoasa sunt!

Prin ochii iubitului redescopar cat de frumoasa sunt!Iubirea este puternica. Ea ne poate schimba, ne poate arata alt mod de a trai si de a privi viata si tot ea ne ajuta sa realizam cat de puternice si frumoase suntem cu adevarat!

Iubirea partenerului pentru tine este ca un leac, te vindeca atunci cand esti ranita, iti opreste setea atunci cand tot ce vrei este sa sorbi si ultima picatura de apa, este umbra de care ai nevoie cand soarele iti arde pielea si iti ofera aripi atunci cand vrei sa zbori.

Cuvintele lui te motiveaza, te indeamna sa iti doresti si sa oferi mai mult, sa fii mai curioasa, sa explorezi, sa cunosti, sa iti intinzi aripile spre cer. Cuvintele lui te inspira sa evoluezi, sa vrei mai mult de la tine ca persoana, sa vrei sa devii mai puternica, sa crezi cu putere ca poti obtine tot ce iti doresti.

Saruturile si privirea lui, care parca nu se mai satura in a te sorbi si admira, te fac sa te simti cea mai frumoasa femeie si iti arata toate calitatile pe care le ai si de care ar trebui sa fii mandra. Frumusetea ta, atat exterioara, cat si interioara, te face diferita de celelalte si atat de perfecta pentru el!

Bratele lui, care te strang atat de usor la piept, si saruturile sale, care se aseaza ca niste petale de catifea pe pielea ta, iti trimit impulsuri revitalizante, te trezesc la viata, dintr-odata deschizi ochii si realizezi ca ai inteles cu adevarat ce inseamna sa inspiri aerul din jurul tau. Crezi ca, atunci cand te tine de mana, esti invincibila; ca atunci cand danseaza, te simti ca o printesa, iar cand iti ofera o floare, esti cea mai minunata dintre toate florile din lume.

Cel mai important: cand el nu este langa tine, te simti la fel de puternica, pentru ca realizezi ca toate acestea erau in tine de cand te-ai nascut, doar ca el te-a ajutat sa le scoti la suprafata.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu