Dragoste si Sex Relatii

Obiceiuri pentru o relatie sanatoasa!

Care e secretul unei relatii de lunga durata si fericite? Ce poti face pentru ca dragostea voastra sa reziste foarte mult?
 
Sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii permanent cont. Desi par siropoase, efectele lor sunt garantate.
 
1. Mergeti impreuna la aceeasi ora in pat. Cel mai siropos lucru, care apropie foarte mult iubitii, consta in a adormi imbratisati. Nimic nu se compara cu bratele lui, care te tin strans in timp ce va uitati la televizor.
 
2. Nu subestima importanta de a avea activitati impreuna. Fie ca e vorba de jogging, tenis sau gatit, important e sa fiti impreuna. Aceste momente creeaza un atasament puternic unul fata de celalalt.
 
3. Un gest absolut esential e sa va tineti de mana. Este un semn de afectiune, de cele mai multe ori facut public pentru a arata nivelul de confort din relatie.
 
4. Incredere si iertare. Nu exista relatie fara incredere in partener si fara iertare. Intr-o relatie, mai ales de lunga durata, veti gresi amandoi, este un lucru normal, suntem oameni. Ceea ce face un cuplu cu adevarat puternic este dorinta de a trece peste obstacole!
 
5. Concentreaza-te pe lucrurile care conteaza in relatie. Nu pierde timp cu situatii neimportante sau superficiale. Pentru fi un cuplu fericit, trebuie sa pui accent pe situatii si actiuni pozitive. Lasa micile critici deoparte.
 
6. Corpul tau are propria memorie. Cand ai parte de o imbratisare calda si plina de iubire, el va inregistra automat acea emotie. De aceea, cand iti vezi partenerul, imbratiseaza-l. O imbratisare buna face mult mai mult decat un cuvant.
 
7. Ce conteaza cel mai mult pentru partenerul tau si vice versa e sa vada ca il apreciezi si ca iti faci griji pentru el. Daca sunteti o echipa buna, atunci veti crea o legatura imbatabila si puteti face ca imposibilul sa devina posibil.
 
8. Poate aveti parte de o seara nu prea buna si va culcati suparati unul pe celalalt (lucru pe care ar trebui sa il evitati cu sfintenie). Nu puneti capul pe perna fara sa fi incercat sa va impacati!
 
Cel mai important lucru este ca va apartineti, el este al tau, tu esti a lui! Fiti mandri ca sunteti impreuna, alintati-va, rasfatati-va, sarutati-va! Daca rutina pentru voi inseamna sa va sarutati in fiecare dimineata, atunci e o rutina demna de urmat.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu