Dragoste si Sex Relatii

O viata sexuala mai buna

O viata sexuala mai bunaDaca partea intima cu partenerul tau nu mai reprezinta un punct de interes si mai mult chiar nici tu nu prea mai ai chef cu siguranta ceva nu este la locul lui. Uneori doar cateva mici schimbari pe plan emotional pot aduce impliniri satisfacatoare in pat.

            In primul rand sexul poate fi ca o sedinta de terapie excelenta ce iti readuce prospetimea de care ai nevoie, in al doilea rand, daca vrei o viata sexuala mai buna, fa ceva, nu te plange doar.

A.    Stresul se lasa la usa dormitorului
Nu ai cum sa te bucuri de sex daca tu te gandesti la toate problemele din viata ta si cu atat mai putin sa poti atinge punctul culminant cand cea mai mare problema a ta este sa gasesti solutii la situatii ce pot fi amanate pe mai tarziu. Daca vrei sa ai o parte intima excelenta trebuie sa cobori nivelul de stres iar daca asta inseamna sa iti ei cateva zile libere de la serviciu, de ce nu? Inchide-ti telefonul si nu deschide laptop-ul cand ajungi acasa macar o data pe saptamana; doar relaxeaza-te.

B.     Fa sex inainte sa iesi in oras
Poate pare ciudat dar este total logic, e mult mai bine sa scapi de tensiune inainte de a iesi in oras. Din simplul motiv ca intorsi acasa, obositi si cu burtile pline de mancare sau bautura, apetitul sexual va fi unul mult mai scazut si chiar de ajungeti printre cearsafuri, calitatea va fi una medie si voi prea lenesi sa munciti. Iar daca faceti sex inainte de plecare si totusi cand reveniti apetitul inca exista atunci e doar un bonus foarte placut ce il meritati amandoi.

C.     Destrama si reconstruieste
Daca insa elimini toti factorii si sexul tot nu e pe placul tau inseamna ca e ceva de la voi doi impreuna sau chiar de la partenerul tau care nu iti indepliniste anumite nevoi. De aceea dupa e bine sa stii exact in ce ai vrea ca partenerul sa investeasca mai multa atentie in ce priveste partea intima si sa ii spui asta. In plus, in momentele intime partenerul tau va fi mult mai usor de convins sa iti faca pe plac decat sa ii povestesti a doua zi dimineata ce ti a placut si ce nu, pana seara va uita cu desavarsire, asa ca actioneaza exact cand simti.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu