Dragoste si Sex Relatii

6 cai sa iti convingi partenerul ca TU ai dreptate

6 cai sa iti convingi partenerul ca TU ai dreptateDe cate ori nu te trezesti intr-o discutie in contradictoriu cu propriul partener si nu reusesti sa il convingi ca varianta ta este cea corecta, ba mai mult, se incapataneaza sa fie ca un catar, de neclintit in decizia lui. In randurile de mai jos iti voi impartasi care sunt atu-urile principale pentru a reusi sa ii modifici opinia in functie de dorinta ta.
– trebuie sa fii serioasa, fara glumite sau zambete sirete pentru ca nu te va lua in serios si va crede ca este doar un alt moft sau alint de-al tau.
– femeile tind sa fie un pic mai emotionale si se aprind repede la discutii, astfel, chiar daca ai impresia ca pierzi teren, in loc sa te enervezi si sa incerci sa castigi batalia prin ridicarea tonului sau imbunfare, cauta sa fii calma si sa gasesti repede argumente rationale si puternice.
– nu incerca sa domini discutia si sa il faci sa se simta ca si cum ai incerca sa ii impui cu forta ceva ce el nu isi doreste, mai bine lasa-l sa iti vorbeasca, sa iti spuna si parerea lui, ca apoi sa il bati cu propriile arme, descopera dezavantajele rationamentului pe care ti-l va expune pentru a-i arata ca varianta ta este mai buna.
– si pana la urma, nu trebuie sa iti fie rusine sa te folosesti si de atu-urile pe care le poate detine sexul frumos, o imbracaminte ispititoare si cateva gesturi gingase pot imblanzi si cel mai aprig partener.
– incearca sa bagi in argumentele tale si cateva pastile ce vor reprezenta "avantajele pentru el" daca va fi de acord cu tine chiar daca mai tarziu isi va da seama ca a fost nitel manipulat nu e nimic…..deja e prea tarziu sa mai poata da inapoi.
– nu are rost sa il ignori daca acesta nu este de acord cu tine, ba mai mult, te va considera o copila suparacioasa si capricioasa, de aceea este extrem de important sa stii toate dedesubturile si toate informatiile necesare despre subiectul pe care il vei aborda cu el pentru ca daca nu vei fi pregatita cu siguranta el va gasi punctul tau slab si lovi exact acolo.
 
Intr-o relatie mereu vor exista acele discutii in care fiecare se lupta pentru a obtine ceva, pentru a-l determina pe celalalt sa cedeze dorintelor sau nevoilor lui, dar, ca in orice batalie conversationala, niciodata sa nu intri in ea nepregatita, altfel vei fi zdrobita.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu