Dragoste si Sex Relatii

O seara doar pentru noi doi!

O seara doar pentru noi doi!Mi se pare absolut stupefiant ca am ajuns sa avem o relatie mai de lunga durata cu gadgeturile noastre decat cu persoana iubita.

De cate ori nu am trecut pe langa tineri stand in parc si butonand, in loc sa se tina strans de mana si sa se soarba din priviri? Oare isi trimit SMS-uri spunandu-si ce simt, pentru ca altfel nu au curaj? Ma indoiesc!

E la moda acum sa dai Like in loc sa spui cat de mult iti place o anumita persoana, folosindu-te de propriile cuvinte. Ajungem sa avem mai multi prieteni online decat in realitate. Iar serile de cuplu se descriu cu ambele persoane in aceeasi camera, in acelasi pat, dar avand cu totul alte preocupari.
Asa ajungem sa ridicam ziduri invizibile intre noi si apoi ne intrebam de ce s-a racit relatia. Nu va acordati timp! Asta nu inseamna sa fiti doar fizic impreuna, ci si sa comunicati si sa interactionati.
Clickul si postarea pe Facebook nu te fac mai fericit. Trebuie sa acordam mai multa atentie relatiei si partenerului, lasand factorii exteriori deoparte, ca sa nu ne influenteze relatia intr-un mod negativ.
Macar o seara pe saptamana dedic-o perechii tale! Laptopul inchis, telefoanele date pe silent. Fiti doar voi doi, impartasind vise, dorinte, glume, ganduri ascunse, zambete, saruturi un pic mai lungi, un pic mai pasionale. Ascultati-va bataile inimii si suflul buzelor. Nu uitati sa va iubiti!
E neinteresant sa-ti strangi laptopul in brate, iar un telefon nu te poate tine de mana seara, sa-ti sopteasca dorinte!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu