Dragoste si Sex Relatii

O relatie frumoasa… in trei!


Cuplu

Aventura tot aventura se numeste, iar amantul tot amant este, nu este iubit, nu este partenerul tau, este doar o persoana de la care tu iei lucruri pe care partenerul tau nu ti le ofera. Daca ar fi sa stam acum sa raspundem la intrebarea ce te impinge sa ai o aventura am pierde trei zile si trei nopti pentru ca scuze se pot gasi oricand pentru simplul motiv ca nici o relatie nu este perfecta si de aceea vom gasi mereu motive ce ne pot "scuza" lucrul facut, dar noi stim prea bine, odata ce ai facut acest pas raul s-a petrecut deja si nu mai exista cale de intoarcere. Intrebari de genul "de ce?" nu isi mai au rostul.

Acum vine alegerea ta, daca sa ai sau nu o aventura, iar curiozitatea aici este inamicul numarul unul care te impinge cu usurinta, iar daca te mai si intelegi de minune cu persoana vizata, iar chimia este reciproca atunci acestea sunt ingredientele necesare pentru ca aventura sa aiba loc daca amandoi incepeti sa va doriti asta. Odata alegerea facuta exista trei optiuni:

1. se termina relatia ta;
2. continua ca si cum nimic nu s-a intamplat;
3. totul merge ca si inainte pentru ca ai ales sa nu ai aceasta aventura.

Dar sa presupunem ca dracul isi baga coada si cum exista o vorba ca drumul spre iad e pavat cu cele mai bune intentii tu alegi sa ai aceasta aventura. Daca este doar o aventura de o noapte esti cazul fericit, el merge pe drumul lui, tu pe drumul tau ca si cum nimic nu s-a intamplat si atunci poti sa iti vezi in continuare de relatia ta. Asta in cazul in care nu te lovesc remuscarile si te mananca in palma sa ii spui adevarul.

Un al doilea caz este ca aventura continua si ce e mai rau este ca amandoi va simtiti in continuare foarte bine, tu nu ai remuscari si chiar incepeti sa va atasati unul de altul. Exista doua cai:

1. pui punct aventurii pentru ca incepe sa iti dauneze proprii relatii;
2. daca ea continua inseamna ca ai probleme in propria relatie si ori nu este el sufletul pereche, ori nu mai simti ce simteai, asta depinde numai de tine sa descoperi.

Insa un lucru e sigur, orice inceput are si un sfarsit, acum depinde de tine care este drumul ales dintre cele doua puncte amintite mai sus si tot de tine depinde si sfarsitul. In acest articol nu am vrut sa judeca pe nimeni, pentru ca nimeni nu are dreptul sa judece alegerile celorlalti, pentru ca nimeni nu cunoaste adevaratele motive ale unei alegeri. Iar uneori viata pune exact conditiile necesare sa se intample ceva ce tu nu ai dorit sau vrut vreodata si niciodata nu trebuie sa presupunem ca noua nu ni se poate intampla. De noi depinde doar alegerea pe care o facem.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu