Dragoste si Sex Relatii

Nu vrei sa ii faci sex oral

Nu vrei sa ii faci sex oralIl iubesti, te iubeste, ai fi in stare sa faci orice pentru el. In pat totul este minunat, pana ce el incepe sa iti faca insinuari cum ca ar vrea ceva mai mult de la tine … si atunci te blochezi.

Poate e vorba ca nu ai mai facut asa ceva niciodata, si iti este frica; daca nu iti va iesi bine, daca nu o sa ii placa, daca cumva tie nu o sa iti placa – pentru ca nu vrei sa il dezamagesti – sau orice alta ideea ti-ar trece prin cap.

Inceteaza!!! Vorbeste cu el, spune-i temerile tale si cere-i sa iti ofere timp pana incepi si tu sa te obisnuiesti macar cu ideea. Nu trebuie sa incepi lucrurile brusc si sa te trezesti ca te simti total dezgustata de ceea ce faci.

Lucrurile le poti pune mai usor intr-un preludiu, chiar cerandu-i lui ajutorul sa te indrume. Pentru prima data este bine sa iei lucrurile treptat, nimeni nu se asteapta sa fii o actrita din filmele cu patratelul rosu. Si nici nu esti la un concurs pentru a demonstra cat de buna esti, este vorba doar de o placere pe care doi parteneri si-o ofera reciproc.

Un lucru extrem de important este sa ai incredere in el si sa te simti bine in prezenta sa ca apoi sa nu ajungi sa iti fie rusine de ceea ce ai facut. Este un lucru absolut normal intre doua persoane care se iubesc.

Problema apare cand deja ai incercat si ti se pare total injositor si nici macar nu iti face placere. Mai mult, te simti oripilata si chiar gandul de a face asa ceva iti cam intoarce stomacul pe dos. Nu e nimic anormal aici. Nu toata lumea este la fel, suntem oameni, suntem diferiti unele lucruri care iti plac tie, nu plac altuia si invers.

Dar daca se ajunge la acest subiect in relatia voastra si nu vrei sa cedezi insa el insista, incearca sa ii explici acest lucru asa cum il simti. Puteti ajunge la o intelegere si sunt multe alte metode prin care ii poti oferi placere. Trebuie doar sa gasiti alt lucru care sa va multumeasca pe  amandoi.

Daca nu vrei sa faci, nu faci pentru ca daca tu nu te simti bine si o faci din obligatie, nici el nu va simti o placere extraordinara privindu-te cum te chinui.

O mica alta problema spinoasa este atunci cand oferi sex oral si el iti cere sa mergi mai departe si sa nu incetezi pana nu ajunge el la punctual culminat in timp ce tu nu te opresti. Daca gasesti acest lucru gretos atunci nici pe departe nu trebuie sa accepti, nu este un capat de tara si nici macar un motiv de despartire.

Depinde foarte mult de cata incredere ai in partener si cat de deschisa poti fi la propuneri. Insa niciodata sa nu faci compromisuri care simti ca te-ar dezonora fata de tine, trebuie sa te simti bine in pielea ta si inainte si dupa si intre timp. Si nu ar trebuie sa iti fie frica nici sa spui NU, dar nici sa spui DA.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu