Dragoste si Sex Relatii

Nu glumi niciodata pe seama barbatului tau in privinta …

Nu glumi niciodata pe seama barbatului tau in privinta ...Barbatii adora femeile care au simtul umorului si se simt bine in preajma lor, insa asta nu inseamna ca vor permite ca glumele acestora sa le raneasca orgoliul. Iar daca simt ca mai degraba iti place sa razi de ei si nu impreuna cu ei iti vor intoarce spatele si isi vor vedea de drum fara prea multe regrete si remuscari.

a. Posibilitatea aparitiei unei chelii
Barbatii sunt foarte sensibili in ce priveste pierderea parului, cu atat mai mult nu vor suporta glumele ce vizeaza posibila chelie care se iteste in crestetul capului.

b. Castigi mai multi bani decat el
Chiar daca este adevarat, nu te lauda cu acest lucru in fata lui. Barbatul are instinctiv un impuls catre protectia familiei si asigurarea tuturor celor necesare. Daca tu incepi sa glumesti pe seama lui in ce priveste banii nu faci decat sa il indepartezi de tine, se simte inutil si total emasculat.

c. Mama LUI
Este o regula bine infipta in pamant: “Nu o vorbi de rau niciodata pe soacra ta”. Degeaba incerci, mama lui mereu va fi cea mai buna, cea mai harnica, cea mai dragastoasa, unica si de neinlocuit si nici o fata nu va putea ajunge la egalitate deplina cu mama partenerului sau. Cu atat mai putin nu va accepta sa faci glume pe seama ei. Tot ce vei reusi este sa il fortezi sa isi faca o parere proasta despre tine.

d. Pachetul
Fie ca e dotat sau mai putin dotat sau are o problema indiferent de natura ei niciodata sa nu faci glume pe seama organului sau sexual. In afara de faptul ca se va simti umilit, va incepe sa fie si nitel complexat, lucru de care nu ai nevoie mai ales in momentele de pasiune.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu