Dragoste si Sex Relatii

A propus un menage-a-trois?

A propus un menaje-a-trois?Uneori ma intreb daca barbatii gandesc in astfel de situatii inainte sa vorbeasca. Inteleg ca pentru unii dintre ei, poate si pentru femei, acest sex in trei este tradus ca o pasiune suprema, senzatii tari, o fantezie ce sparge limitele banalitatii in cuplu, dorinta nebuna si poate o curiozitate arzatoare ce trebuie satisfacuta. 
 
Insa cand iubesti cu adevarat si iti vezi viata alaturi de cel pe care il simti alesul inimii tale, nu cred ca ai fi dispusa sa il vezi in timp ce "iubeste trupeste" alta femeie, decat poate daca si tu ai niste gusturi nebune. Si totusi, nu pot sa nu observ mica ironie intr-o astfel de situatie, pentru ca daca tu te-ai duce la iubitul tau si ai spune ca vrei un menage-a-trois, dar nu cu o femeie, asa cum se asteapta, ci cu un barbat, vei vedea cum  instant o sa se revolte masculul din el.
 
Nu mai este un subiect tabu de mult si sunt destule persoane care au inceput sa puna in practica acest lucru, insa consider ca daca faci asa ceva mai bine sa nu cunosti niciuna din partile implicate. Pentru ca daca esti implicata emotional cu una din parti mereu vor exista probleme dupa si situatii stanjenitoare carora nu vei sti cum sa le faci fata.
O prietena care si-a auzit iubitul propunandu-i asa ceva, l-a dat pur si simplu afara din casa si i-a zis sa se duca sa "si-o puna" intr-un pahar cu gheata, poate revine la realitate. Am ras cu pofta, recunosc! Admir si curajul lui de a spune cu voce tare ce vrea, consecintele le suporta fiecare, e de la sine inteles!
 
Insa un lucru e sigur, daca esti posesiva si geloasa, indiferent cat de mult ai iubi, nu vei putea sa accepti asa ceva decat poate daca apoi i-ai da o bataie sora cu moartea. Si in cazurile cunoscute in care s-a pus in aplicare o astfel de situatie, relatiile nu au mai rezistat pe urma din cauza neincrederii. Aici pot spune cu siguranta ca o astfel de fantezie poate distruge iubirea dintre doua persoane. Si am cunoscut si o persoana de gen feminin care a incercat cu doi baieti doar din pura curiozitate, am incercat sa nu judec si sa ii inteleg mica fantezie desi nu am fost de acord cu ea. Acum nu mai tine legatura cu niciunul din ei si nici nu mai doreste sa experimenteze vreodata o astfel de situatie.
 
Fie ca e vorba de o simpla fantezie, o curiozitate, o dorinta ascunsa, daca pui sau nu in practica, pana la urma este doar alegerea ta, insa ai grija de tine, o astfel de situatie poate deveni repede foarte neplacuta.
 
Iar pentru baietii care au cumva tendinta de a-si intreba iubitele daca vor asa ceva, recomand un frumos si dulce: Abtine-te!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu