Dragoste si Sex Relatii

Ma faci sa ma simt speciala!

Ma faci sa ma simt UNICA!Cand ma privesti tacut, cu un zambet strengaresc si cu acea sclipire in ochi, ma faci sa ma simt frumoasa.
Cand imi veghezi somnul si imi atingi obrazul incet, ma simt protejata.
Cand stam ore in sir impreuna si ne povestim lucruri marunte ori vise si dorinte ascunse, stiu ca ma aflu in prezenta celui mai bun prieten.
Cand stiu ca am facut o pozna, nu ma critici, nu ma judeci, ci ma asculti, ma ierti si ma imbratisezi.
Cand vad cu ce tarie imi sustii planurile si ideile, ma motivezi sa vreau sa ajung mai sus, sa fac mai mult, sa iubesc mai mult.
Cand simt ca cedez, cand lacrimile dau buzna pe obraz, imi las capul pe umarul tau, cautand alinare, iar bratele tale se strang usor in jurul meu. Nu zici nimic, dar tacerea ta spune totul si ma faci sa te iubesc mai mult.
Cand ma incapatanez si dau din picior nervoasa, iar orgoliul pune stapanire pe mine, doar cu o atingere si o vorba buna reusesti sa ma aduci cu picioarele pe pamant.
Cand imi faci cate o surpriza neasteptata, fara sa fie o zi deosebita, imi readuci aminte ce norocoasa sunt ca te-am gasit.
Cand realizez ca ai fi putut alege oricare alta femeie, dar te-ai oprit la mine, imi dau seama ce insemn pentru tine.
 
Un lucru e mai presus de toate! El stie cand sunt trista, chiar daca zambesc; stie cand ascund ceva, chiar daca vorbele mele transmit altceva; stie cum sa ma aline si cum sa-mi dea aripi pentru a putea zbura.
 
Este primul om care m-a facut sa realizez ca dragostea e tot ce-mi trebuie. Si ii datorez in fiecare zi iubirea mea pentru faptul ca ma simt speciala!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu