Auto-cunoastere Relatii

Lucruri pentru ca nu trebuie sa imi cer scuze

Lucruri pentru ca nu trebuie sa imi cer scuzeNiciodata nu am fost slaba si niciodata nu-mi voi dori sa fiu slaba! Imi place mancarea romaneasca, plina de grasimi, si dulciurile de toate felurile. Asa ca nu, nu voi servi o salata cand voi iesi in oras!
 
Iubesc somnul, este prietenul meu cel mai bun! Dimineata, tot ce imi doresc e sa mai stau in pat. Nu sunt o persoana matinala, impaca-te cu ideea!
 
Imi iubesc tara, cu bune si cu rele! Aici m-am nascut, aici am crescut. Patriotismul imi este in sange. Indiferent de dezavantajele pe care le avem, trebuie sa tintim sa fim mai buni!
 
Cand ma voi casatori, nu voi renunta la numele meu de familie! Deja i-am spus viitorului sot. Nu a fost incantat, dar s-a impacat cu ideea! Sunt incapatanata, asta e!
 
Imi place sa fac haz de necaz. Sunt o persoana optimista si ma inconjor de oameni optimisti. Daca esti genul de amic care nu face decat sa se planga si sa spuna ca toata lumea e impotriva lui, iesi din viata mea!
 
Sunt extrem de punctuala! Atat de punctuala, ca mereu ajung la locul de intalnire macar cu 5 minute mai devreme, ca sa fiu sigura ca nu intarzii! Pentru ca sunt punctuala, imi displac persoanele care nu sunt ca mine!
 
Uneori am nevoie de timp pentru mine. Fara stres, fara oameni care sa ma chestioneze. Acel timp in care sa ma regasesc si sa imi prioritizez lucrurile!
 
Sunt posesiva. Asupra lucrurilor mele, asupra prietenilor mei, asupra familiei si a iubitului. Asa ca "nu pune mana", daca nu vrei sa te arzi!
 
Da, o sa fie un soc pentru toate mamele. Nu imi doresc copii, niciodata nu am vrut sa fiu mama, niciodata nu m-am visat mama. Am crezut ca acest lucru se va schimba in timp si instinctul maternal ma va coplesi! Surpriza: tot nu imi doresc copii! De aceea, va rog sa nu ma mai terorizati cu intrebarea: "Cand faci copii?". Raspunsul meu va fi: "Nu te intereseaza pe tine!".
 
In fiecare zi mi-am propus sa zambesc, in fiecare zi reusesc. Cum? Fiind o persoana optimista, care alege sa se inconjoare cu oameni minunati. Sfatul meu este sa alegi sa fii fericit. Nu te baga in situatii neplacute inutil!
 
Sunt o persoana norocoasa, de aceea sunt privita cu invidie. Multi considera ca viata imi ofera totul pe tava. Asa este. "Mori de invidie?"
 
Rolul acestui articol este de a arata ca trebuie sa fii ceea ce esti tu. Nu iti cere scuze si nu incerca mereu sa gasesti raspunsurile potrivite pentru a fi pe plac. Fii asa cum te-a dat Dumnezeu si accepta-te!
Persoanele care vor conta pentru tine te vor accepta cu bratele deschise, cu bune si cu rele. Nu te schimba pentru nimeni. Cauta sa evoluezi, sa fii tot mai buna! Cu cat faci mai putine compromisuri, cu atat esti mai fericita si implinita!a

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu