Dragoste si Sex Relatii

Look like an angel… act like a devil!


Relatii - Cum sa fii cu iubitul

Sa cuceresti o persoana este ca si cum ai incerca sa cuceresti un teritoriu. Trebuie sa-ti pregatesti armata, sa schitezi strategia, sa analizezi toate posibilitatile de invadare. Sa-ti aduni armele si sa pornesti la atac stiind ca exista o posibilitate sa pierzi, insa nu te vei retrage pana nu ai incercat toate oportunitatile. Poti iesi victorioasa sau infranta recunoscand abilitatea de aparare a oponentului.

Look like a angel

– Intotdeauna un zambet gingas la o gluma a lui (fie ca e buna sau nu) ii va mangaia usor orgoliul masculin.

– Nu te imbraca deocheat, poti sa fii sexi si fara sa apelezi la fuste mini si decolteuri exagerate. Fii chic si cocheta, arata-i ca ai stil … el va intelege ca stii sa iti apreciezi valoarea.

– Nu fi rautacioasa in fata lui, poti sa arunci o vorba, doua insa sa fie vorba de ceva general care nu afecteaza prezentul, arata-i partea ta pozitiva, a modului in care iubesti viata.

– Pune accent in discutiile voastre pe respect, pe incredere, pe faptul ca tu stii sa apreciezi o persoana care stie sa fie ea insasi fara a-si pune o masca prezentandu-se a fi altceva decat e. Ofera-i un compliment, spunandu-i ca are o personalitate carismatica.

Act like a devil

– O atingere usoara pe umar, intrebandu-l daca merge la sala alaturi de o privire ce spune ca vreau sa te mananc … o sa-i faca inima sa bata pentru o clipa mai repede si din start sa nu te priveasca doar ca pe o posibila prietena.

– In una din zile, dupa ce v-ati imprietenit imbraca-te cu ceva care stii ca iti sta mortal … asa ii arati lui ce comoara se ascunde sub zambetul tau cristalin.

– Pentru cateva zile joaca rolul micii scorpii care nu ii mai suporta prezenta langa ea … un pic de indiferenta … ca el sa realizeze ca duce lipsa conversatiilor cu tine.

– Daca cu adevarat stii ca el este ceea ce iti doresti poti provoca si cateva intalniri intre voi … normal, pentru el trebuie sa fie accidentale si pura coincidenta … pentru tine un plan bine dus la capat.

Pentru ca toate acestea sa mearga, trebuie sa existe acea scanteie care se poate transforma oricand intr-un foc … tu tot ce poti face este sa incerci sa-l intensifici. Iar in cazul in care nimic nu merge … nu-i nimic, nu a fost sa fie, mergi mai departe la noul capitol din viata ta.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu