Dragoste si Sex Relatii

Cu dusmanul langa tine…


Relatii -Certuri

Uneori ai impresia ca soarta incearca sa te puna in cele mai grele situatii doar pentru ca i se pare distractiv. Ce ai face daca te-ai trezi, de exemplu, intr-o cusca … doar tu si lupul? … Fie ca este vorba de cineva pe care il urasti, pe care il iubesti sau care pur si simplu nu te place si incearca sa iti faca viata amara pentru simpla placere de a te pune in situatii penibile.

Sunt cateva reguli de baza pentru a face fata unei astfel de situatii:

1. Nimeni nu trebuie sa vada pe fata ta ce simti tu prin interior, asa ca durerea, dispretul, ura sau dezamagirea nu trebuie sa apara in privirea ta … insa indiferenta, diplomatia, zambetele, increderea in tine mereu trebuie sa fie prezente.

2. Nu oferi posibilitatea de a te pune singura in situatii in care stii sau cel putin banuiesti ca o sa te arzi foarte tare, lasa bunatatea de o parte, nu te gandi la altii, gandeste-te doar la tine si la ce vrei tu (uneori trebuie sa fii egoista ca sa-ti mearga bine).

3. Trebuie sa alegi o persoana in care stii ca poti avea incredere, o persoana care iti poate pazi spatele, care te poate trezi la realitate atunci cand ai un moment de slabiciune, care sa iti spuna sa fii tare in clipa in care simti nevoia sa cedezi.

4. Preocupati timpul cu alte proiecte, e bine sa iti tii dusmanul alaturi, insa nici foarte aproape pentru ca ii oferi sansa de a-ti vedea slabiciunile si de a ataca primul.

5. Mereu sa tii minte ca nu sunteti prieteni si nici nu exista o astfel de posibilitate, concentreaza-ti energiile in alta parte, cu cat vorbesti mai putin despre o persoana cu atat aceasta va ocupa un loc mai putin important in viata ta.

6. Intotdeauna sa fii gata sa reactionezi si sa ai armele pregatite, nu trebuie sa te lasi descoperita niciodata pentru ca se va profita de fiecare sansabpe care o acorzi.

Motivele sau cum ai ajuns intr-o astfel de situatie nu mai conteaza, acum ce conteaza este modul in care tu faci fata, drumul spre rezolvarea unei probleme consta in rabdarea si ambitia de a nu te da batut.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu