Dragoste si Sex Relatii

Iubitul tau iti este si cel mai bun prieten?

Iubitul tau iti este si cel mai bun prieten?Statistic, relatiile in care iubitii impartasesc o puternica legatura de prietenie sunt cele care vor rezista cel mai mult! O relatie bazata si pe prietenie este mult mai capabila sa faca fata tuturor obstacolelor care apar in cale si, in acelasi timp, mai frumoasa tocmai datorita acestei prietenii, care te indeamna sa lupti pentru ceea ce ai si sa protejezi ceea ce iubesti!
Semne ca iubitul tau iti este si prietenul cel mai bun! Daca are de ales in a petrece o seara nebuna alaturi de baieti si a sta cu tine, te va alege pe tine, deoarece vrea sa iti arate ca esti importanta pentru el. Vorbeste cu tine, se consulta fara sa aiba retineri si iti cere sfatul. Nu-i este frica sa iti povesteasca starile prin care trece sau micile intamplari de peste zi.
Aveti cateva lucruri "sfinte": urmariti anumite seriale impreuna, o data pe luna jucati tenis, mergeti uneori in excursie doar voi doi etc. Cand sunteti unul fara altul, simtiti ca o particica din voi lipseste. De aceea faceti shopping impreuna, gatiti impreuna, mergeti la petreceri impreuna, iesiti cu prietenii impreuna etc. Aveti multa incredere unul in celalalt si sunteti constienti ca cel mai bun sfat il puteti obtine unul de la altul. Nu dati bir cu fugitii. In viata sunt greutati, obstacole, suisuri si coborasuri, dar ce ramane neschimbata este loialitatea pe care o aveti unul pentru celalalt, ideea de a fi acolo atat in momentele grele, cat si in momentele fericite. Sunteti pe aceeasi lungime de unda, ganditi la fel in multe situatii, lucruri care va bucura foarte mult, pentru ca va regasiti unul in ochii celuilalt.

Faceti tot posibilul sa zambiti cat mai des, iar umorul este unul din obiectivele voastre importante. Daca ai parte de o astfel de relatie, sa stii ca esti extrem de norocoasa si merita sa lupti pentru a fi impreuna si pentru a va bucura de toate lucrurile pe care viata le aduce in calea voastra.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu