Dragoste si Sex Relatii

Iubitul tau flirteaza cu alte fete

Iubitul tau flirteaza cu alte feteFlirtul este un comportament social distractiv si instinctual uman. E modalitatea prin care ne prezentam altor persoane, dovada propriei carisme.
 
Desi flirtul este un comportament in general inofensiv, aplicat unei persoane care se afla intr-o relatie, poate crea probleme uriase.
Cand iubita isi vede prietenul flirtand cu alte fete, chiar si intr-un mod inofensiv, poate simti durere si gelozie. Gestul lui va fi considerat instantaneu drept un comportament ofensator fata de relatia lor si lipsit de respect.
Exista, insa, si solutii la aceasta problema fara sa faci scene de gelozie ori sa ameninti cu sfarsitul relatiei.
 
Daca te iubeste, ar trebui sa inceteze
            Da, ti-ai dori ca partenerul tau sa nu flirteze deloc. Este ceea ce vrei, dar in cele mai multe cazuri nu si ceea ce vei obtine. Vrei sa te simti speciala si unica in ochii iubitului, asadar e normal sa te indoiesti de locul tau in inima lui cand il vezi flirtand cu altele.
 
Cum reactionezi
            In nici un caz cu tipete, urlete ori chiar lovituri de poseta. Incearca sa te calmezi si nu fa nici o scena intr-un loc public. Fii increzatoare in tine si arata-le celor cu care flirteaza ca el este al tau, iar daca vreuna din ele incearca ceva, avertizeaza-le elegant ca e posibil sa reactionezi. Cand ajungeti acasa, spune-i pe un ton calm ca te-a deranjat reactia lui, ca te-a facut sa nu te simti speciala, ci dimpotriva, ca si cum ar putea sa te inlocuiasca cu oricine. Explica-i exact ce simti, dar fara atitudine si ton ridicat.
 
Cand iti confrunti partenerul despre tentatia lui de a flirta, poate fi o situatie extrem de stresanta si daunatoare chiar pentru stima ta de sine. Ai impresia ca nu esti suficient de frumoasa pentru a-i atrage si mentine atentia, ceea ce este o mare PROSTIE.
            Daca ii explici pe un ton frumos si corect ceea ce simti, iar el nu vrea sa renunte la comportamentul lui sau macar sa ajunga la un compromis, ai trei variante. Prima: il accepti asa cum este si iei totul drept o distractie inocenta prin care isi dovedeste din cand in cand ca e un mascul feroce. A doua: continui relatia cu scene de gelozie si certuri. A treia: ignori cu totul comportamentul lui si inchizi ochii de fiecare data cand apare o astfel de situatie.
 
Insa tine minte: cand barbatul isi iubeste cu adevarat femeia, nu o va face sa sufere sub nici o forma.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu