Dragoste si Sex Relatii

Iubirea lui iese pe usa … iar inima ta e pe podea

Iubirea lui iese pe usa ... iar inima ta e pe podeaE greu sa iubesti atunci cand simti ca cel de langa tine se indeparteaza si, indiferent ce ai face, simti cum prapastia dintre voi doi e tot mai mare. Te agati de fiecare cuvant  incercand sa il interpretezi in fel si chip doar pentru a gasi o mica speranta pe care sa o strangi la pieptul tau.

Interpretezi fiecare gest, incercand sa descoperi ca inca nu s-a terminat povestea dintre voi. E rece, e distant, nu il mai simti al tau si totusi chiar si o imbratisare de-a lui parca este ca un colac de salvare pentru inima ta pe care o simti ca se scufunda intr-un ocean de durere.

Nu il certi, nu il cicalesti, ti-e frica sa ceri ceva de la el, nu cumva sa provoci vreo mica cearta care va aduce cu acel cuvant pe care nu vrei sa il auzi. Ii spui "te iubesc" si vezi privirea lui inocenta care te priveste cu drag si totusi nu auzi cuvintele tale rostite inapoi, iar o tristete surda tipa in sufletul tau.

Vrei sa il intrebi ce mai simte pentru tine … insa nu esti pregatita sa auzi adevarul de pe buzele lui. Memoriile te bantuiesc, zi si noapte, iti este frica pentru ca dorul iti omoara sufletul in linistea deplina dintre cei patru pereti.
Este langa tine si totusi stii ca deja el este de mult plecat din povestea voastra.

Speri, doresti ca totul sa fie ca inainte sau putin altfel, numai sa fiti tot voi doi, insa ai impresia ca lupti de una singura. Te facea puternica, el iti punea zambetul pe buze, cu el ai crescut, cu el te-ai simtit completa si acum ratacesti pe acelasi drum incercand sa gasesti ceva ce ai avut odata.

Ii spui ce simti, vrei sa lupti pentru voi, incerci sa il recuceresti insa el e ca o stanca. Iar cand crezi ca totul e pierdut el mai da cate un semn de viata doar pentru a redeschide rana din inima ta si toata durerea ta da navala afara si te pune iar la pamant.

Ai fost fericita … am spus “ai fost”, e momentul sa fii din nou, nu poti trai din amintiri si nu poti lupta de una singura cand vine vorba de iubire. E bine sa incerci pentru ca mai tarziu sa nu regreti, dar cand lupta ai pierdut-o de ce ai continua sa il lasi sa te loveasca iar si iar? Bine, uneori durerea aceea conteaza mai mult decat absenta sau indiferenta lui. Insa, cat mai poate suporta inima ta, de cate ori vrei sa fii trantita la pamant, de cate ori crezi ca te vei putea ridica?

E greu sa mergi mai departe cand in fiecare zi simti dorul mocnind in inima ta si te arde de vie… iar cuvintele lui iti trec prin minte iar si iar lovindu-te ca un bici care iti taie pielea. Dar un lucru e sigur, indiferent cat de mult ai plange tu in noaptea asta, maine soarele tot va aparea, iar realitatea va fi aceeasi.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu