Dragoste si Sex Relatii

Iubesti azi, urasti maine!

Iubesti azi, urasti maine!Despre iubire se scrie de ani intregi si se va tot scrie de-acum incolo, pentru ca e un subiect inepuizabil si imprevizibil.

Tornada de sentimente care iti poate inunda inima, atunci cand iubesti, poate fi comparata cu o avalansa care te ia prin surprindere. Te izbeste atat de tare si te nauceste incat, atunci cand te trezesti, nu stii ce s-a intamplat, cum s-a intamplat si unde esti. Si cat de frumos este atunci cand poti iubi cu intreaga ta fiinta, cand visezi la zambetul lui, cand atingerea-i este leacul la orice durere pe care ai trait-o, cand sarutul te readuce la viata dupa ani in care doar ai hibernat…

Si cat de spectaculoasa poate fi clipa in care toate aceste sentimente se pot da peste cap intr-o noapte, iar a doua zi ajungi sa-l urasti, sa-i dispretuiesti surasul, sa te feresti de atingerea lui, sa-i refuzi sarutul… Da, dragostea este o furtuna de emotii care-si gasesc culcus in sufletul tau. Fie ca-l urasti, fie ca-l iubesti, ce mai conteaza… Toate arata ca-ti PASA de el!

Vei fi ok doar atunci cand nu vei mai tresari cand ii vei auzi numele sau cand va veti intalni. Nu-ti va mai pasa… Atat timp cat azi iubesti, maine urasti si invers, inseamna ca inca nutresti sentimente pentru el, iar asta iti va face imposibila misiunea de a renunta la voi.

Cand, insa, imaginea lui nu va mai trezi in tine nici manie, nici iubire

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu