Dragoste si Sex Relatii

Iti place de prietenul prietenei tale


Prietenul prietenei

Sa incepem … . NU. Direct este raspunsul la intrebarea ta, in nici un caz nu trebuie sa incerci macar sa il cuceresti, poate inima ta sa tipe cat vrea in pieptul tau, nu este bine si nici nu este corect fata de prietena ta, care a fost alaturi de tine si care te-a sprijinit si atunci cand ti-a fost bine si atunci cand ti-a fost greu.

Nu te amagi ca ea nu ar fi asa de buna pe cum ai crezut pana acum, ca are si partile ei rele, ca in trecut a facut niste faze urate etc. sunt doar scuze si tu stii asta foarte bine pentru a te alina in cazul care vei fi tentata sa te dai la el. Chiar daca ea nu este cea mai buna prietena a ta, gandeste-te, niciodata nu este bine sa iti construiesti fericirea ta pe nefericirea altora. In primul rand si ea il iubeste, si ea poate a luptat la un moment dat pentru el, iar acum nu vrea decat sa fie fericita, nu sa stea cu frica in san ca tu i l-ai putea fura.

Daca te-ai indragostit si vezi ca de-abia mai poti respira cand il zaresti, mai bine evita sa
iesi cu ei, este suficient sa te vezi numai cu ea si nu o lasa sa iti povesteasca tot ce se intampla intre ei, schimba subiectul si treci peste, nu este nevoie sa te torturezi singura pentru a fi o prietena buna. Nu trebuie sa ii spui ei ca tu te-ai indragostit de cine nu trebuie, nu are rost sa o faci sa isi faca griji, sa inceapa sa se gandeasca daca nu cumva si el te place pe tine si astfel sa devina geloasa si sa se produca certuri intre ei din cauza ta. E problema ta sa o rezolvi, nu problema ei.

Stim ca nu este usor sa iti ignori inima, dar ce te faci daca ii spui lui ce simti si el te ignora, atunci pierzi o buna prietena si te mai alegi si cu umilinta de a-ti tari inima prin noroi. Daca te dai la el si el iti raspunde avansurilor, da-i cu tigaia in cap, cum adica el sa fie intr-o relatie si sa se dea la alta fata, daca ar incepe o relatie cu tine cine iti ofera tie garantia ca nu iti va face la fel?

Intr-o astfel de situatie este cel mai indicat sa iti strunesti bine inima, incearca sa iesi cu
alti baieti, sa cunosti alte persoane, du-te intr-o excursie, pleaca la bunici, orice pentru a te rupe o perioada de aceasta situatie total nepotrivita si care nu iti provoaca decat suferinta.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu