Dragoste si Sex Relatii

Fluturi in stomac: Prima noapte impreuna


Prima noapte impreuna

Prima seara impreuna poate sa iti umple stomacelul cu fluturasi si iti macini gandurile cu tot felul de intrebari: cum o sa fie, unde o sa fie, daca o sa te intimidezi, daca nu o sa simti nimic, daca te vei indragosti si mai tare de el, daca nu te va mai suna a doua zi. In primul rand, sunt prea multi de “daca”, mai putine ganduri deci si treci la mai multe fapte.

Daca si tu iti doresti sa ajungi la acest punct atunci nu te mai gandi la ce se va intampla si ce va urma dupa, bucura-te de el si fa in asa fel incat acea seara sa fie de neuitat atat pentru tine cat si pentru el. Daca ai foarte multe indoieli si esti nesigura atunci mai bine amana pe alta data decat sa faci ceva care cu siguranta vei regreta mai tarziu.

Insa daca vrei sa faci acest lucru si vrei sa il scoti din minti, atunci planifica o noapte incendiara, asa cum iti imaginezi tu, nu trebuie sa-ti fie frica ca poate el te va judeca gresit sau ca poate isi va schimba parerea despre tine. Fii cum vrei tu si fa ca seara sa fie asa cum iti doresti:

– o cada plina cu apa calduta, inconjurati de cateva lumanarele si un burete alaturi cu care o sa va puteti spala unul pe altul;

– poti chiar sa te imbraci mai sumar cu o esarfa in jurul soldurilor si un top simplu negru si sa ii dansezi din buric;

– poti sa transformi totul intr-o seara gen SPA, cu betisoare parfumate in jurul vostru si uleiuri de masaj;

– poate fi si o situatie mult mai simpla in care doar tu il dezbraci pe el si apoi iti dai tot tu
singura hainele de pe tine jos, va fi suficient ca mintea lui sa zburde.

Depinde numai de tine cum vezi seara respectiva si de ce sa nu o pui in aplicare asa cum iti doresti tu, el in nici un caz nu va fi dezamagit ci mai mult incantat de modul in care l-ai surprins. Nu lasa frica sau prejudecatile sa stea in calea simturilor tale.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu