Auto-cunoastere Relatii

Intotdeauna merita sa incepi ceva de la zero

Intotdeauna merita sa incepi ceva de la zeroIntotdeauna poti sa te ridici din nou. Intotdeauna merita sa incepi ceva de la zero, chiar si de o mie de ori, atat timp cat traiesti! Aceasta este cea mai importanta lectie a vietii.
 
Atat timp cat nu esti 1a doi metri sub pamant, viata e frumoasa si ai toate oportunitatile pentru a reusi. Nu este usor, dar nici imposibil. Incearca sa lasi gandurile pesimiste la o parte si concentreaza-ti energia pentru a gasi solutii, optiuni, argumente pentru a lupta sa iti faci viata mai frumoasa. Tu esti unic, propria ta viata este propria ta carte, sunt propriile tale experiente, propriile tale visuri si dorinte. Tu iti ordonezi prioritatile dupa cum crezi de cuviinta. Repet, atat timp cat nu esti mort, totul este posibil! Trebuie sa vrei, trebuie sa iti doresti si trebuie sa fii inconjurat de oamenicare te sustin, care iti vor binele, care te ajuta sa vezi valoarea pe care o ai in tine.
 
Cu alte cuvinte, nu ai cum sa fii invins atat timp cat nu renunti la lupta. A renunta la lupta inseamna a renunta la visul tau. Visul tau poate fi orice, de la avea propria afacere, la a-ti cumpara o casa, a avea jobul perfect, a calatori in jurul lumii, a gasi dragostea vietii tale sau a fi mama. Atat timp cat tu lupti pentru visul tau, este imposibil ca acesta sa nu se indeplineasca. El moare in momentul in care tu renunti sa mai crezi in el, sa mai lupti pentru el, in momentul in care energia ta nu mai este dedicata inspre el.
 
A lupta, a visa, a fi la pamant, a te confrunta cu realitate, este ceea ce ofera semnificatie existentei noastre in aceasta lume. Toti avem un scop in viata, o motivatie, un destin, o poveste care trebuie dusa la capat, o lectie pe care trebuie sa o invatam sau sa inspiram pe altii sa invete. Ai incredere in soarta ta, dar nu iti lasa destinul sa fie condus, corupt sau manipulat de altii. Tu detii fraiele propriei tale existente. Indruma-ti soarta catre o viata frumoasa si linistita. Incearca sa eviti sa inveti din suferinta, invata mai multe din liniste, iubire, prietenie.
 
Nu poti sa-ti traiesti viata cultivand ura si nu poti sa-ti traiesti viata invartindu-te in cerc.
Durerea pe care ai trait-o in aceasta viata nu ti-o vindeca nimeni. Nimeni nu te poate vindeca, nimeni nu o poate lua sau sterge din sufletul tau. Trebuie sa inveti sa-ti bandajezi ranile si sa mergi inainte, cu ochii spre viitor sigur. Nu astepta sa te salveze altcineva. Tu esti propriul tau erou! Daca iti petreci timpul pansandu-ti ranile, nu mergi inainte, ci ramai ancorat in trecut.
 
Pentru mine, viata este prezentul si viata este un drum spre un viitor frumos, pe care trebuie sa-l construiesc prin propriile puteri. Ceea ce conteaza este acum. Fa in asa fel incat prezentul sa conteze si viitorul sa fie plin de oportunitati.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu