Dragoste si Sex Relatii

In pat pentru prima data


In pat pentru prima data

Un lucru e sigur, cand tu hotarasti ca este momentul si el este persoana potrivita nimic nu te mai poate opri in alegerea ta. Insa niciodata sa nu faci acest lucru doar pentru ca el ti-o cere sau doar din pura curiozitate deoarece exista o mare posibilitate sa regreti dupa.

Acum, prima data poate fi un moment special mai ales daca vorbiti si amandoi sunteti constienti de acest lucru, poate pregati el o atmosfera placuta mai ales ca prima data se intampla doar o data in viata, iar daca totusi el nu are inspiratia necesara atunci nu lasa totul numai pe umerii lui, te poti implica si tu sa pregatesti astfel lucrurile incat seara sa fie de neuitat.

Un lucru important este sa alegeti bine locul, sa nu fiti deranjati de nimeni sa nu fiti presati de timp ca sa va puteti bucura unul de altul asa cum doriti si cum vreti fara sa stai cu frica ca din moment in moment cineva va da peste voi sau va ciocani la usa si astfel sa strice tot ce voi ati pregatit.

Este important sa fii pregatita psihic pentru acest moment fara griji, fara stres, fara sa te intrebi daca este bine sau nu altfel daca faci asta doar pentru a alunga povara de pe umerii tai nu vei reusi decat sa te ranesti mai tare.

O mare intrebare este daca ai sangerari sau nu, raspuns e si da si nu, unele fete au, unele fete nu, poate sa te doara sau sa fie ceva foarte natural si sa te simti extrem de bine, ambele variante sunt corecte. Vorbeste cu el, este important sa aiba rabdare cu tine si sa nu se repeada ca lupul infometat la oi, daca vezi ca il ia valul opreste-l si readu-i aminte ca si tu il vrei totusi ai vrea sa te bucuri de moment inca un pic.

Se spune ca prima data nu se uita niciodata si asa si este, nu ai vrea sa ramai cu o amintire neplacuta toata viata, ai grija de tine, incearca pe cat mai mult posibil sa lupti sa ai amintiri cat mai frumoase. Nu te lasa influentata de ce spun altii ca ar trebui sa faci si cum sa faci sau cand sa faci, fiecare isi are propriul ceas, de ce sa il dai cu o ora inainte daca nu este nevoie. In orice caz nu poti opri timpul in loc, asa ca … nu incerca sa il grabesti mai mult.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu