Dragoste si Sex Relatii

Partida s-a terminat, iar voi…


Partida s-a terminat

Fie ca e o noaptea plina de pasiune sau doar un moment de tandrete sau simplu o partida de sex ivit pe neasteptate amandoi va bucurati de acel moment in care trupurile voastre devin unul.

Ce se intampla dupa ce momentul de magie s-a terminat, depinde doar de voi. In randurile de mai jos puteti gasi doar cateva sfaturi menite sa va usureze alegerea:

– s-a consumat partida, va uitati nedumeriti unul la altul, nici unul nu are somn … ce ar fi sa o luati iar de la capat, si asa se spune ca un lucru facut a doua oara e mai bun decat primul.

– sunteti un cuplu mai romantic, ati putea incheia seara intr-o cada plina de spuma alaturi de doua pahare de sampanie.

– daca somnul tot nu va da tarcoale atunci puteti viziona un film, ce poate fi mai frumos decat bratele lui in jurul tau, iar obrazul tau odihnindu-se pe pieptul lui.

– aceasta optiune nu este recomandata persoanelor ce sunt la dieta, puteti sa serviti ceva usor, fie o salata sau orice altceva ce va face pofta, o noapte tarzie petrecuta la masa poate scoate la iveala si o alta fata a personalitatii tale si a lui.

– iar daca partida a fost multa prea epuizanta atunci stati linistiti, somnul se va ivi mai repede decat aveti timp sa va mai oferiti un ultim sarut.

– insa daca sunteti inca in puteri puteti chiar iesi, o plimbare nocturna sau daca va mai tin picioarele puteti sa mergeti chiar la un local.

Noaptea e suficient de lunga incat sa va puteti bucura unul de altul din toate punctele de vedere si suficient de scurta incat sa va doriti ca ea sa nu se sfarseasca niciodata.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu