Dragoste si Sex Relatii

In pat cu dusmanul

In pat cu dusmanulDesi poate in public sunteti cuplul perfect pe care toata lumea il admira, in spatele usilor inchise lucrurile pot sta cu totul diferit. Iar atunci cand o relatie se lupta cu indoielile, lipsa de incredere, neintelegeri, conflictele emotionale sau fizice, acestia pot deveni factori care incet pot distruge pe oricine psihic si poti claca in cele mai neasteptate momente.

E bine de stiut ca resentimentul intr-o relatie de cuplu nu apare dintr-un anumit motiv ci din mai multe motive ce s-au acumulat in timp. Foarte usor poti trece de la senzatia de iubita neapreciata, ignorata, controlata sau gresit inteleasa la cea de furie, gelozie inexplicabila care apar aproape din nimic. Si nimeni nu poate tine furia acumulata in interior pentru foarte mult timp. De obicei o eliminam prin faptul ca ne criticam partenerul folosindu-ne de aproape orice informatie pe care o detinem.

Devii sarcastica cu iubitul, aproape iritata cand vezi ca acesta incearca sa iti intre in gratii si te trezesti in situatia cand incepi sa ameninti cu despartirea chiar daca in sufletul tau nu este un lucru pe care ti-l doresti.

Solutii:

1. Una dintre cele mai usoare cai spre rezolvare este comunicarea. Vorbeste-i partenerului deschis despre ceea ce simti si ce te deranjeaza. Inainte de a judeca, pune-te in locul lui si incearca sa intelegi ce spune si ce simte. Acelasi lucru ar trebui sa il faca si el cu tine si astfel impreuna puteti descoperi care e rezolvarea cea mai buna pentru voi.

2. Prin faptul ca iti ignori partenerul sau nu il mai alinti ca inainte ai impresia ca il pedepsesti, dar dimpotriva persoana pe care o ranesti esti chiar tu. Si daca vei continua asa, nu faci decat sa te distrugi incet atat pe tine cat si propria relatie.

3. Atunci cand el face lucruri sau te pune in situatii care pur si simplu te scot din propriul calm si nu vrei decat sa arunci cu poseta in el, respira si nu reactiona sub nici o forma intr-un mod violent. Intai linisteste-te si gandeste-te daca se merita macar sa reactionezi si sa iti chinui mintea si sentimentele cu un eveniment banal pe care este posibil sa il exagerezi.

4. Mania iti poate afecta sanatatea si nu are nici un rost sa te distrugi fizic, nu iti transforma partenerul in nucleul vietii tale.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu