Dragoste si Sex Relatii

Impiedica-ti barbatul sa te insele!

 Impiedica-ti barbatul sa te insele!           Cand relatia cu iubitul tau nu iti ofera acea siguranta emotionala, mintea ta este invadata de indoieli. Teama ca te-ar putea parasi sau insela cu altcineva devine pentru tine o problema din ce in ce mai serioasa, ce te determina sa fii ori foarte posesiva, ori foarte geloasa. De unde, nici una dintre variante nu reprezinta o solutie sanatoasa pentru o relatie de succes!

            Si atunci cum iti impiedici iubitul sa nu se uite dupa alte femei?

– acorda-i atentie, insa aici nu ma refer sa il sufoci cu prezenta ta, ci sa organizezi excursii impreuna sau cu prietenii, sa mergeti in locuri in care sa va redescoperiti, oferindu-va, in acelasi timp, libertatea de a fi voi insiva.
– rasfata-l, alinta-l, glumeste cu el, nu lasa ca problemele cotidiene sau chiar micile certuri din cuplu sa te transforme intr-un sloi de gheata.
– nu permite timpului sa treaca pe langa voi intr-un ritm plictisitor, in care sa ajungeti sa va plictisiti de propria persoana, incearca sa fii prezenta in propria relatie si nu uita sa ii readuci aminte cat de mult tii la el si cat inseamna pentru tine.
– nu il cicali, nu isca certuri din lucruri banale, nu fi trista din orice lucru marunt si cu atat mai mult posomorata fara un motiv serios, arata-i ca esti o persoana pozitiva, care iubeste viata si care il iubeste pe el.
– daca il faci sa se simta neapreciat si inutil in propria voastra relatie, atunci va cauta complimente si intelegere in bratele altei femei, pentru ca barbatii au nevoie sa isi simta orgoliul mangaiat.
– o femeie ce denota ca are incredere in propria persoana si stie sa isi puna in valoare    atu-urile mereu va atrage respectul si atentia dorita de la barbatul de langa ea.
– cand vrei sa il pedepsesti, nu fa acest lucru prin a intrerupe orice legatura cu el, doar pentru a-i arata lui ca fara tine nu poate trai, s-ar putea sa ai surpriza sa realizeze ca se simte mult mai bine fara tine in viata sa.
– niciodata sa nu va duceti la culcare certati si nu incepe sa ii cauti nod in papura in momentele in care el e bine dispus sau sa devii foarte rautacioasa cand esti nemultumita, pentru ca se va simti satul de toanele tale si va incepe sa se intrebe de ce tine la tine.
– se spune ca un  barbat niciodata nu trebuie sa plece de acasa nesatisfacut si flamand pentru ca va incepe sa caute oportunitati; sexul este important intr-o relatie, deoarece construieste aceea punte de intimitate intre voi doi, ce va tine relatia vie si pasionala.
– indiferent de cat timp sunteti impreuna, trebuie sa aveti aceea zi in care sa iesiti numai voi doi in oras, la film, la o cina, un moment in care sa fiti romantici, sa va sarutati indelung si sa va tineti de mana, lucruri mici care cimenteaza si mai bine relatia dintre voi doi.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu