Dragoste si Sex Relatii

Imblanzirea unui bad boy


Bad boy

Viata iti aduce in cale tot felul de personalitati, pe unele le vei aprecia o intreaga viata, iar pe altele le vei dispretui inainte de a va cunoaste. Important este ca din marea de oameni pe care ii cunosti sa alegi si sa pastrezi langa tine pe cei care cu adevarat te apreciaza pe tine si iti sunt alaturi, nu superficialitati.

Fetele au un instinct care le face sensibile la baietii rai, suntem atrase in unele cazuri de acestia fara ca ei sa ridice un deget pentru a ne cuceri. Se intampla aceasta fie ca este vorba de faptul ca ne-am combina cu ceva interzis (si atunci cand cineva iti interzice de obicei asa faci), fie din curiozitate sau din dorinta de a-i readuce pe calea cea buna. Cel din urma caz rar functioneaza, oamenii rar se schimba si asta numai daca ei doresc sa se intample asa ceva, nimeni altcineva in afara de ei nu poate realiza acest lucru, asa ca nu te amagi ca daca ii zambesti el de a doua zi va fi un domn.

In randurile ce urmeaza o sa vorbim de cum trebuie sa reactionati in anumite cazuri pentru a-l potoli sau pentru a-l determina sa faca ce vrei tu, nu uita, un bad boy e un incapatanat din fire:

1. A facut ceva gresit, el stie asta, nu recunoaste si pe deasupra se comporta ca un ticalos cu coarne. Iti vine sa il strangi de gat si sa ii spui cele mai "frumoase" cuvinte din vocabular. Gresit – asta este lucrul la care el se asteapta si la care se pricepe, sa vorbeasca urat si sa faca ce vrea fara sa a da explicatii. In schimb fii indiferenta, tacerea doare mai tare decat 100 de cuvinte spuse in 5 minute, nu plange, nu-l insulta, fa-l sa simta ca a facut ceva gresit, dar fara sa ii faci nici un repros ci raspunde-i doar prin atitudinea ta comportamentala.

2. Baietii de acest tip se umfla in pene des, dezumfla-l repede cand vezi ca isi scoate pieptul in fata ca un cocos triumfator; nu ii acorda atentie mereu, mai lasa sa te caute si el pe tine (iar daca nu o face deloc intr-o saptamana, deja pregateste-i bocancii si pa-pa, nu iti pierde timpul aiurea), nu il complimenta prea des si nu ii spune intr-una ca el este tot ce iti doresti si ca nu ai putea lasa sa treaca o zi fara sa ii spui te iubesc. Ei vor sa cucereasca, vor sa aiba alaturi pe cineva care stie sa ii puna totusi la punct cand trebuie, nu o plastilina pe care o pot modela dupa cum doresc ei, e cool la inceput, dar dupa un timp devine plictisitor.

3. Actioneaza invers decat el, daca el face un lucru rau nu incerca sa il imiti doar pentru a-i dovedi lui ca poti si tu, mai mult fa ceva bun si arata-i ca exista si alte variante in afara de cele alese de el, in plus asa ii arati personalitatea ta, cine esti tu si faptul ca poti gandi si alege de una singura fara aprobarea nimanui si ca esti independenta fara sa fii nevoita sa faci acelasi lucru ca toata lumea.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu