Dragoste si Sex Relatii

Bicepsi si six pack


Bicepsi

Asa cum baietii intorc capul dupa fete si fetele intorc capul dupa baietii care au grija de modul in care arata. Orice e frumos iti atrage atentia si un baiat care stie sa se aprecieze si isi trateaza trupul cu respect va atrage privirea domnisoarelor. Asa ca, mare atentie la cum te imbraci, un pic de sala nu iti va strica niciodata si parfumatul ar trebui sa fie deja unul dintre primele lucruri de pe lista ce trebuie indeplinit in fiecare dimineata.

Ca baiat iti doresti ca fata de langa tine sa aiba grija de modul in care arata si pe
cat posibil sa fie mai tot timpul aranjata, sa fie feminina, sa stie sa isi scoata in evidenta atuurile. Si noi fetele vrem acelasi lucru de la partenerul nostru sau posibilul partener, pentru ca nu este suficient sa stii sa spui o gluma si o replica isteata si sa fii imbracat de parca ai fi pregatit sa maturi strada.

Intotdeauna trebuie sa existe acel strop de atractie fizica, este un element ce nu trebuie ignorat ci dimpotriva trebuie intretinut, sa te speli pe dinti dimineata si sa iti pui un tricou la nimereala nu este totul. E ca si cum ar iesi ursul din barlog fara blana, este mai putin inspaimantator si chiar te ia cu ras. In plus un baiat care se ingrijeste va atrage mai mult atentia unei fete deoarece ea vede ca el stie sa se aprecieze, are incredere in el si ia si masuri in acest sens, plus ca te simti mandra de partenerul tau asa si cum el se simte atunci cand esti la bratul lui.

Acum nu inseamna ca o pereche de muschi si cateva pachetele pe abdomen te vor face peste noapte un Don Juan, iti aduc valoare insa nu suficienta; pentru a cuceri inima unui fete va trebui sa completezi fizicul cu un strop de umor, conversatii istete, sa ii arati ca esti serios si ca nu o tratezi ca pe o papusa. Si mai mult decat atat, respectul pentru modul in care te prezinti iti va creste increderea in tine ca persoana si vei avea mai multa putere de a obtine lucrurile pe care ti le doresti.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu