Dragoste si Sex Relatii

Ghidul unei relatii fericite: Don’t trust his puppy face…


Relatii - Happy Face

Daca el se comporta cu tine de parca ar fi un catelus nevinovat si batut de soarta incercand doar sa caute mangaierea palmei tale asta nu inseamna ca nu te poate musca atunci cand pofteste. Indicii:

– are chip de ingeras, dar intentiile unui drac, se prezinta insa ca un catelus nevinovat pe care nimeni nu il intelege.

– cel putin la inceput se va prezenta ca un suflet ratacit care nu a cunoscut niciodata dragostea si pe care mereu fetele l-au ranit (se numeste "abureala").

– totodata, daca numeroase fete se invart in jurul lui, iti va spune ca nu el este de vina, ca ele ii cauta prezenta (el este doar victima, nu ca le-ar spune ceva care sa le atraga atentia)

– tine mai mereu telefonul pe silent … acesta e indiciul principal ca nu vrea ca anumite persoane sau persoana din viata lui sa stie ca este cautat, tie iti va spune ca tine telefonul asa pentru ca nu vrea sa deranjeze lumea din jur, in orice caz simte vibratiile.

– unul dintre principalele trucuri folosite in jocul seductiei este acela al ANALFABETULUI, al copilasului care nu stie prea multe si care ar vrea ca tu sa il inveti.

– iti va oferi clipe in care va da de inteles ca esti ca o piesa unica in viata lui, ca numai tu l-ai putea schimba sau salva;

– daca greseste el … fii fara grija, va face tot posibilul sa te simti tu cea vinovata;

– usor si incet va incerca sa iti controleze viata, prietenii, va dori sa stie mereu unde esti si cu cine insa la randul tau nu ai voie sa chestionezi, el are … "treburi";

– nu iti va ascunde ca se mai uita si dupa alte femei … aceasta pentru a parea ca este sincer cu tine si in acelasi timp daca "da prin gropi" nu se va simti cu remuscarile pe caciula pentru ca ti-a spus ca are aceasta slabiciune din timp si tu l-ai acceptat asa cum este.

Daca ai avut norocul sa te impiedici de un astfel de specimen, recomand: un dus rece cu indiferenta, replici scurte si directe care sa-l puna la punct … dar in cele mai multe cazuri este de preferat tratamentul cu spatele. Nu iti obosi atentia si nici nu cauta sa iti ranesti inima pentru o bucata de hartie colorata pe care in cele din urma nu o vei face decat ghemotoc si o vei arunca la cosul de gunoi.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu