Dragoste si Sex Relatii

Cea mai buna prietena… a iubitului tau


Relatii - Cea mai buna prietena

Te scoate din minti cand ii vezi vorbind, cand rad si cand banuiesti ca ei ii spune lucruri pe care tie nu ti le impartaseste, iti vine sa ii smulgi si ultimul fir de par din cap cand o vezi ca il atinge pe umar si iti vine sa ii tai lui limba cand iti spune incontinuu sa nu te ingrijorezi, caci sunt doar prieteni, si sa nu te mai legi de ea fara motive.

Oricat de necrezut pare, pentru ca se presupune din start ca intre un baiat si o fata nu poate exista o prietenie, este bine sa nu ii judeci decat daca ai dovezi concrete. Daca ei sunt doar prieteni, atunci nu te grabi sa cicalesti pentru ca nu faci decat sa aduci in propria relatie motive de cearta si sa ii dai lui apa la moara. Iar daca prietenul tau se impaca bine cu ea … respecta aceasta dorinta chiar daca iti vine sa-ti infigi unghiile in carne.

Lucru cel mai bun pe care il poti face pentru a te asigura ca nimic nu se intampla este sa devii chiar tu prietena cu ea, asa vezi ce se intampla in viata ei, poti sa o cunosti si sa afli daca cumva ea simte pentru el mai mult decat trebuie si, odata ce ii castigi ei prietenia si respectul, ii va fi greu sa se mai dea la vechiul tau prieten pentru ca ar avea constiinta incarcata, bineinteles aceasta daca e cu adevarat o persoana care se respecta.

Cunoscand-o apoi, poti sa vorbesti frumos de ea cu iubitul tau, in acelasi timp scotand in evidenta slabiciunile pe care le are, dar asta cu subtilitate, fara sa ii para lui ca tu incerci sa o vorbesti pe ea de rau, caci altfel te va considera pe tine o persoana neintelegatoare si geloasa din motive false, si chiar nedreapta.

Exista si sansa sa iti placa de ea si chiar sa deveniti prietene in sensul adevarat al cuvantului. Sa ai un mic spion pe langa boyfriend-ul tau, care sa te informeze din cand in cand nu strica si daca ea ajunge sa tina la tine ii va oferi chiar sfaturi bune iubitului tau atunci cand acesta are toane si chef de cearta cu tine … spunandu-i ca greseste si ca ar trebui sa aiba mai multa grija de tine.

Chiar daca relatiile dintre fete nu sunt atat de stranse ca cele dintre baieti, intotdeauna exista acel sentiment comun care spune ca "toti barbatii sunt niste porci" si tu, daca stii sa iti joci rolul bine cu ea, vei ajunge sa ai un aliat si nu un dusman.

Conteaza sa analizezi totul bine inainte de a face din tantar armasar … nu da apa la moara daca vezi ca apele sunt linistite si nu starni ceva ce nu-ti doresti sa se intample. Cu cat vorbesti mai rar de ea, cu atat intalnirile in trei sau chiar in grup sunt mai rare si posibilitatea de a atrage atentia asupra "ispitei" este mai mica.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu